Vánoční nadílka

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Majkl

Re: Vánoční nadílka

Příspěvek od Majkl »

Změny tlaků??

Nezaznamenal sem nějakej rapidní rozdíl, když sem měl otevřenej filtr co se jízdy týče, teďka tam mám normálně to co tam být má...

simso

Příspěvek od simso »

no ten zvuk při 1200 otáčkách takový ten klasický volnoběh nevim jak to popsat takové to bum ......bum........bum :D no foto bude v létě

AresMlok

Příspěvek od AresMlok »

Tady to je: https://www.youtube.com/watch?v=PDohQUNpo7o
Akorát je na to docela kosa. Chce to spáchat když je kolem 10 - 15°C. Motor potom tak rychle nechladne.
S volnoběhem je dobrý si vyhrát, protože jeho nastavení ovlivňuje spotřebu v celém rozsahu plynu a samozřejmě i reakci motoru na plyn.
Tímto způsobem ladíte současně volnoběžné otáčky a správnou bohatost směsi. Je bezpodmínečně nutné mít v pořádku všechna těsnění mezi karburátorem a zapalovací svíčkou včetně gufer... Toto nastavení eliminuje případná falešná sání vzduchu na volnoběhu, ale nikoli po přidání plynu.
Je potřeba po asi 5-ti km jízdy zkontrolovat svíčku, jestli nebělá. Pokud ano, sajete někde falešňák, a je nutno ubrat na vzdušníku než závadu odstraníte.
Svíčka bude rezatá nebo do zlatova - olej benol 1:50.
Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Schválená stříbrná milenka - MZ ETZ 150

simso

Příspěvek od simso »

no říkám seřídil jsem to běží to suprově tak už to nechám no a když jsem to dával tomu známému tak říkal že byly špatně pružinky dané nebo co že tam vůbec nepatří ale šoupě a sytiš určitě ne takže asi myslel jedině v těch šroubech no nevim jede jede to je hlavní za video moc děkuji rozhodně mi to pomohlo a ještě pomůže kdyby něco zase někdy :D no jinak nevím čím to že má takový dunivý zvuk máš tam origo lauf já mám druhovýrobu a přijde mi ten zvuk takový plechový

AresMlok

Příspěvek od AresMlok »

Zvuk ovlivňuje spousta věcí:
směs, předstih, lauf, koleno, těsnění, "volný šroubky" >:D<
Origo pružinku mám na šroubu šoupěte a z propisky jsem dal pod vzdušník. To bude dělat ten ZVUK :D-x
Jsem rád, že to maká... Je to jiná liga :V2

Je to prostě ostrá Milenka :-heart
Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Schválená stříbrná milenka - MZ ETZ 150

simso

Příspěvek od simso »

No nevim koleno lauf je druhovýroba to je jedno jede to a karbec nechám karbecem hladina se sama nerozšteluje pokud se nepletu no věřim že sezóna bude bez poruch protože přes zimu se jí dostalo hoooodně péče :D jinak nevim jen mě to tak napadlo dělat to nebudu ale šlo by dát vložku z jawy do mz (výfuk) :D no říkám dělat to opravdu nebudujen se ptám jestli by to něco ovlivnilo krom zvuku no lauf chci sehnat origo a nechat pochromovat.

Odpovědět