Změny tlaků??
Nezaznamenal sem nějakej rapidní rozdíl, když sem měl otevřenej filtr co se jízdy týče, teďka tam mám normálně to co tam být má...
Vánoční nadílka
Re: Vánoční nadílka
no ten zvuk při 1200 otáčkách takový ten klasický volnoběh nevim jak to popsat takové to bum ......bum........bum
no foto bude v létě

Tady to je: https://www.youtube.com/watch?v=PDohQUNpo7o
Akorát je na to docela kosa. Chce to spáchat když je kolem 10 - 15°C. Motor potom tak rychle nechladne.
S volnoběhem je dobrý si vyhrát, protože jeho nastavení ovlivňuje spotřebu v celém rozsahu plynu a samozřejmě i reakci motoru na plyn.
Tímto způsobem ladíte současně volnoběžné otáčky a správnou bohatost směsi. Je bezpodmínečně nutné mít v pořádku všechna těsnění mezi karburátorem a zapalovací svíčkou včetně gufer... Toto nastavení eliminuje případná falešná sání vzduchu na volnoběhu, ale nikoli po přidání plynu.
Je potřeba po asi 5-ti km jízdy zkontrolovat svíčku, jestli nebělá. Pokud ano, sajete někde falešňák, a je nutno ubrat na vzdušníku než závadu odstraníte.
Svíčka bude rezatá nebo do zlatova - olej benol 1:50.
Akorát je na to docela kosa. Chce to spáchat když je kolem 10 - 15°C. Motor potom tak rychle nechladne.
S volnoběhem je dobrý si vyhrát, protože jeho nastavení ovlivňuje spotřebu v celém rozsahu plynu a samozřejmě i reakci motoru na plyn.
Tímto způsobem ladíte současně volnoběžné otáčky a správnou bohatost směsi. Je bezpodmínečně nutné mít v pořádku všechna těsnění mezi karburátorem a zapalovací svíčkou včetně gufer... Toto nastavení eliminuje případná falešná sání vzduchu na volnoběhu, ale nikoli po přidání plynu.
Je potřeba po asi 5-ti km jízdy zkontrolovat svíčku, jestli nebělá. Pokud ano, sajete někde falešňák, a je nutno ubrat na vzdušníku než závadu odstraníte.
Svíčka bude rezatá nebo do zlatova - olej benol 1:50.
Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Schválená stříbrná milenka - MZ ETZ 150
no říkám seřídil jsem to běží to suprově tak už to nechám no a když jsem to dával tomu známému tak říkal že byly špatně pružinky dané nebo co že tam vůbec nepatří ale šoupě a sytiš určitě ne takže asi myslel jedině v těch šroubech no nevim jede jede to je hlavní za video moc děkuji rozhodně mi to pomohlo a ještě pomůže kdyby něco zase někdy
no jinak nevím čím to že má takový dunivý zvuk máš tam origo lauf já mám druhovýrobu a přijde mi ten zvuk takový plechový

Zvuk ovlivňuje spousta věcí:
směs, předstih, lauf, koleno, těsnění, "volný šroubky"
Origo pružinku mám na šroubu šoupěte a z propisky jsem dal pod vzdušník. To bude dělat ten ZVUK
Jsem rád, že to maká... Je to jiná liga
Je to prostě ostrá Milenka
směs, předstih, lauf, koleno, těsnění, "volný šroubky"

Origo pružinku mám na šroubu šoupěte a z propisky jsem dal pod vzdušník. To bude dělat ten ZVUK

Jsem rád, že to maká... Je to jiná liga

Je to prostě ostrá Milenka

Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
No nevim koleno lauf je druhovýroba to je jedno jede to a karbec nechám karbecem hladina se sama nerozšteluje pokud se nepletu no věřim že sezóna bude bez poruch protože přes zimu se jí dostalo hoooodně péče
jinak nevim jen mě to tak napadlo dělat to nebudu ale šlo by dát vložku z jawy do mz (výfuk)
no říkám dělat to opravdu nebudujen se ptám jestli by to něco ovlivnilo krom zvuku no lauf chci sehnat origo a nechat pochromovat.