Zadreta 2,5 tis. po vybrusu
Re: Zadreta 2,5 tis. po vybrusu
Ahoj,s 18 palcovym kolem vzadu ma byt orig.sekundar.kolecko 19zubu,ja mam 18zubu a motorka jede paradne jak do rychlosti,tak do kopce.S tim prevodem co mas se motor moc namaha,coz je zrejme dusledek-aby ti to jelo musis vic otevrit soupatko ,mozna skoro naplno a to bude ten problem. Jinak mam na jedne MZ karb. big 84,s tryskou 118,a jede super a zere malo obsah je 250ccm,na motor 300ccm je tryska125.Na dalsi 251 mam BVF s hlav tryskou 135,byla tam orig.130 motorka jede o malinko hur a neni tak ostra jako s bingem,ale zalezi na stavu motoru,kompresi atd.Shrnui--bing je lepsi,presnejsi,ale drazsi dily,ktrere se ale malo opotrebovavaji,Bvf zere vic,obcas netesni zavirani ventil-plovak,ale funguje,takova vetsi kovarina.H
kolo som uz vymenil za 16-ku. sekundak mam stale 21zub. tiez rozmyslam ze hoo vymenim. a karbec mam origo bvf a spotreba ma velmi netesi ...
zerie mi to okolo 5-6 litrov.. este sa skusim pohrat s nastavenim karbecu a dufam ze sa mi podari ju znizit ihlu mam teraz na stvrtom lebo zabehavam nove kruzky.tak mozno po zabehu pojde spotreba dole ked dam ihlu na treti. trysky som akurat menil v sade bola 130 hlavna
zerie mi to okolo 5-6 litrov.. este sa skusim pohrat s nastavenim karbecu a dufam ze sa mi podari ju znizit ihlu mam teraz na stvrtom lebo zabehavam nove kruzky.tak mozno po zabehu pojde spotreba dole ked dam ihlu na treti. trysky som akurat menil v sade bola 130 hlavna
Podívej se jakou máš při téhle spotřebě barvu svíčky a odhadni kolik má tak tvoje motorka najeto. Možná už je ten karbec vyběhaný a nenaděláš s tím nic. V service je že má životnost asi 40000km. Měnil jsi v něm jehlu? Moto-ustinl prodává chujské jehly které mají menší průměr než origo, potom to dává moc bohatou směs a nejde to odladit. Jestli kupuješ nějaký takový zásadní díl, vykašli se na ty pochybné prodejce s haraburdím a kup přímo z moto-prodejna.cz, mám s nima lepší zkušenost.
Sviecka mala peknu hnedu farbu. Ale nedavno som vymenil ihlu a trysky. tistil som ze tam nebola spravna ihla. najeto ma okolo tych 40K. teraz sviecka cierna ale od vymeny som este vela nejazdil. este len nejakych 150km. Inak trysky boli pomiesane - na sytici bola 50 a na volnobeh 90. a ma to byt naopak. zabehnem kruzky dam ihlu na treti zarez a skusim este postelovat tu zmes. Az motoprodejny by to bolo premna velmi drahe ihlu somk kupil made in HU za nejakych 20Kč a len doprava z motoprodejny na slovensko stoji okolo 400Kč. to by bola moc draha ihla...
Jeste k tem jehlam,tez jsem koupil z moto usti jehly co jsou uzke oproti orig,-motorka mela opravdu bohatou smes,jela docela normalne ale kourila,jedina vyhoda teto jehly je,ze v zime nejede spatne,sytic nemusi byt tak dlouho ale na leto je nevhodna.Je mozne koupit jeden ten orig pist 7O,5?zevnitr pistu by melo byt oznaceni K20 a 96,6.Rad ho zaplatim.DikyH
ten piest som kupoval tu http://www.motoshop-laco.sk/index.php/kde-nas-najdete . je tam cislo na obchod. ked som ho bral ja tak mal este cca 5 kusov este origo zo starych zasob. ale oznacenie K20 ani 96,6 som tam nevidel akurat bol oznaceny zvnutra takymi troma vystupkami ako keby 3 dierky ale nie dierky ale vystupky. na tom z indonesie nebolo vyrazene nič a tento je aspoň nejak označeny. Overiť to neviem ale tak chlapik vravel ze su to este stare zasoby z DDR tak len musim doverovat.