Novej emzeťák (snad)
Re: Novej emzeťák (snad)
všechno, na co se tu ptáš, se už řešilo, tak hledej. Stavit se určitě můžu

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Takže něco najdeš tady:
Provozní příručka
nebo v Bible (15 - motor - obr. 154 - 155)
případně tady v Příručka pro opravy (str. 107 - obr. 281 - 283)
Provozní příručka
nebo v Bible (15 - motor - obr. 154 - 155)
případně tady v Příručka pro opravy (str. 107 - obr. 281 - 283)

Čaute, no takže jsem dokončil emzetu abych mohl na evidenčku (nová přední pneu michelim m45, spínač př.pumpy, repas třmenu, nová baterka, novej filtr, nějaký tesnění..)
Tak jsem to včera jel projet, motka fungovala v celku perfektně.. tak sem ju osolil na výkon a na brzdy.. a s vidinou že pojedu na evi.+stk se strojem co je v cajku se stala věc, kterou jsem okomentoval všemi sprostými slovy včetně těch německých a různých vzdychů a zachvaty psychopatického běsnění.
Prostě vyletělo pravé gufero ve vidlici a všechen olej vystříkal na kotouč a třmen (čerstvě po repasy).
Normálně to gufero asi při odpružení vystřelilo s toho pouzdra... je to normální?
Takže jsem dojel dom jak z hnojem... motorka stojí já sedím na prdeli, objednal sem gufera 35x47x7 dva břity.
Takže zase nebudu jezdit... snad už je to poslední překvapení. Ale jinak mě ta motora baví
Tak jsem to včera jel projet, motka fungovala v celku perfektně.. tak sem ju osolil na výkon a na brzdy.. a s vidinou že pojedu na evi.+stk se strojem co je v cajku se stala věc, kterou jsem okomentoval všemi sprostými slovy včetně těch německých a různých vzdychů a zachvaty psychopatického běsnění.
Prostě vyletělo pravé gufero ve vidlici a všechen olej vystříkal na kotouč a třmen (čerstvě po repasy).
Normálně to gufero asi při odpružení vystřelilo s toho pouzdra... je to normální?
Takže jsem dojel dom jak z hnojem... motorka stojí já sedím na prdeli, objednal sem gufera 35x47x7 dva břity.
Takže zase nebudu jezdit... snad už je to poslední překvapení. Ale jinak mě ta motora baví

Asi jsi ho měl málo naražené, případně by to mohlo udělat kdyby bylo v noze moc oleje...

nj. stává se to - pozdější ročníky měly gufera v šavlích zajištěný segrovkou
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)