MZ 125 SM
Re: MZ 125 SM
Lord_Lee dekuju za povzbuzeni a určite to nejak pořeším. (ale nejdriv musim mit papiry:D )Urcite nepojedu sám a vezmu taky bratra:) sice ma yamahu ale jeho prvi motorka byla MZ 251 ETZ:)
<3 MZ 125 SM <3
"šalamounovohovnosežranost" --- to je krásný slovo. Musel jsem ho zkopírovat, bo opsat bych ho nedokázal 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Viktor: pořád nadáváš na hnus ve Víru, ale domů sis z tama wodvážel zbylej knedlík 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

...bo Ostrava je regyon razovyty...

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Tata tadata tata
bo ostrava je regyon razovyty!
Ps: dneska první jizda tak držte palce:)

Ps: dneska první jizda tak držte palce:)
<3 MZ 125 SM <3
Asklik: Ano, řidiči jsou neohleduplní, ale budou stejně neohleduplní když pojedeš na výlet 20 km od baráku, tak 200 km od baráku, je to úplně fuk... A pokud s tebou má jet i bratr jako doprovod tak nechápu, co řešíš... Každopádně nic bližšího u hranic se konat s největší pravděpodobností nebude, takže se budeš muset buď hecnout a nebo počkat napřesrok 
Vladan: To se pleteš, jen jsem tím knedlíkem chtěl doma ukázat, že v tom hnusu skutečně někdo vařil a nebál se to jídlo prodávat

Vladan: To se pleteš, jen jsem tím knedlíkem chtěl doma ukázat, že v tom hnusu skutečně někdo vařil a nebál se to jídlo prodávat

Viktor: šak jo uvidíme
PS: první jízda úspešne zamnou
a prej nemám tak závodit

PS: první jízda úspešne zamnou

<3 MZ 125 SM <3
Zdravím,
jestli můžu...:
pokud se mi do rukou dostane neznámé (př. moje nové) vozidlo, tak si ho nejprve otestuji na referenčním úseku.
To znamená, že se několikrát projedu a postupně zvyšuji rychlost až do hranice, kdy mě pneu začne říkat: "Si děláš prdel?!"
U auta to je snažší...
Myslím si, že jsi v situaci, že se učíš jezdit (pokud jsi něco nalítal na kole, tak se to počítá k dobru). Musíte si na sebe s motkou zvyknout.
Ve městě nikomu nevěř, hlavně ne těm přijíždějícím zprava. Nauč se dobře kličkovat, to je často mnohem bezpečnější úhybný manévr než jen prosté brzdění. Já se snažím dopočítávat scénu tak, abych mohl s motkou vždy někam zmizet...
Co se mi osvědčilo je, že na světlech praktikuji ostřejší rozjezd a to zpravidla odradí řidiče jedoucího za mnou od předjíždění. Ještě to jistím jízdou uprostřed jízdního pruhu. To odradí 99% řidičů od předjíždění.
Na Prskoletovi to je samozřejmě v háji - než se rozjede, jsou tři auta předemnou a ještě mě klidně lisují na svodidla...
Co se rychlosti v obci týče, jedu s kolonou, na 50-tku si nehraju, protože viz. řádek výše... Bohužel
Ono to ani není tolik o rychlosti, ale o způsobu jízdy a o předvídání.
Prostě jednou větou řečeno: "Sbírej zkušenosti tak, aby nebyly Tvoje poslední
"
Přeji mnoho radostných kilometrů.
jestli můžu...:
pokud se mi do rukou dostane neznámé (př. moje nové) vozidlo, tak si ho nejprve otestuji na referenčním úseku.
To znamená, že se několikrát projedu a postupně zvyšuji rychlost až do hranice, kdy mě pneu začne říkat: "Si děláš prdel?!"

Myslím si, že jsi v situaci, že se učíš jezdit (pokud jsi něco nalítal na kole, tak se to počítá k dobru). Musíte si na sebe s motkou zvyknout.
Ve městě nikomu nevěř, hlavně ne těm přijíždějícím zprava. Nauč se dobře kličkovat, to je často mnohem bezpečnější úhybný manévr než jen prosté brzdění. Já se snažím dopočítávat scénu tak, abych mohl s motkou vždy někam zmizet...
Co se mi osvědčilo je, že na světlech praktikuji ostřejší rozjezd a to zpravidla odradí řidiče jedoucího za mnou od předjíždění. Ještě to jistím jízdou uprostřed jízdního pruhu. To odradí 99% řidičů od předjíždění.
Na Prskoletovi to je samozřejmě v háji - než se rozjede, jsou tři auta předemnou a ještě mě klidně lisují na svodidla...

Co se rychlosti v obci týče, jedu s kolonou, na 50-tku si nehraju, protože viz. řádek výše... Bohužel

Ono to ani není tolik o rychlosti, ale o způsobu jízdy a o předvídání.
Prostě jednou větou řečeno: "Sbírej zkušenosti tak, aby nebyly Tvoje poslední

Přeji mnoho radostných kilometrů.
Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Schválená stříbrná milenka - MZ ETZ 150
No to mě podrž - jeden vypadá, že se brzo zabije a druhej si nejdřív napíše manuál, "dopočítá scénu" a zanalyzuje situaci, než se zabije...
Já bych si jednou se zájmem přečetla analýzy a propočty Vladanových výletů mimo silnici...
Já bych si jednou se zájmem přečetla analýzy a propočty Vladanových výletů mimo silnici...

No jo Kipenzi, já blbě vidím a tak jezdím na intuici - to funguje i na velmi nepředvídatelné situace
.

Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
cesta je sice 200 km ale já vždycky zabloudím a pěkně si to natáhnu takže pohoda. Když se cejtim unavenej tak zastavim a dám si něco na pití a cigarko a jedu dál 

nj, semoš tamoš chyba ve výpočtu, ale kde je hranice, poznáš jen tehdy, když ji překročíš... [img]http://www.brunensis.profitux.cz/smile/ms_0637.gif[/img]

Na hledání hranic jsou nejideálnější firemní vozidla 

Kipenzi: nevím co si o tvém názoru mám myslet
A ehm autoškola odježdena 3 jízdy za tento víkend a všechny v cajku na výbornou

Určite ten sraz ješte popřemýšlím:)
Hele co říkáte na tuhle fotku?
dnešní nápad bratra sme zdokumentovali
jak to hodnotíte? https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11391139_974964505856746_3313760457683190484_n.jpg?oh=a06a924b9a4be0386c1c13c6e3d260de&oe=55EA72DA
A ehm autoškola odježdena 3 jízdy za tento víkend a všechny v cajku na výbornou

Určite ten sraz ješte popřemýšlím:)
Hele co říkáte na tuhle fotku?

<3 MZ 125 SM <3
Blbě se potápí a pije pivo 

to si honíte do kříža, že tam chybí spodní půlka fotky?
a v helmě se fakt blbě potápí a ještě hůř pije pivo

Tohle človeka opravdu odradí jet na sraz:) potkat tam nekoho tak b****o tak tam radši nepojedu:) spodní část je tam zbytečná tak nevidím duvod proč by tam mnela být... nebudu si fotit bazén vodu... retardace 

<3 MZ 125 SM <3
u nás na srazech nikoho blbýho nepotkáš... tam jezdí správní lidé... někteří z nich jsou i zodpovědní... to teda zrovna není můj případ, nicméně pokud nesneseš trochu drsnější legraci.... je to na tobě 

Askliku moc se čertíš dyť se niic neděje
sranda musí byt

SIMSON S51 upr. 70/2 1990
MZ ETZ 150 1989 komplet GO
Tatran 125 r.v.1969 super stroj na občasný polet
MZ ETZ 250 r.v. 1983
MZ ETZ 150 1989 komplet GO
Tatran 125 r.v.1969 super stroj na občasný polet

MZ ETZ 250 r.v. 1983
Asklik na to si zvyknes, dostával sem podobnou gardu
vlastně to bylo možná i horší, ale za to sem si tak nějak mohl sám
nesmis si to hnedka tak brat
Harry je celkem hodny chlapec

Harry je celkem hodny chlapec

nevypadá to tak:) nemám rád drsnej humor a to sem opravdu vtipnej človek:)
<3 MZ 125 SM <3
Asklik: No, musím se Harryho teď zastat že mě to až tak drsné nepřijde, spíš se divím, že nereagoval drsněji na tu tvou odpověď... Ale hold šel asi do sebe 
Majkl + Asklik: Dám vám radu kluci, domluvte se a přijeďte na nějakou akci spolu, Harry pak nebude vědět na koho se víc soustředit a budete si moct vydechnout
Né, sranda, to by jste museli být opravdu extra kreténi aby jste se dostali s někým do křížku, ale každopádně nějaký ten kousek pokory než se rozkoukáte vhodný určitě bude... Tím samozřejmě nemyslím, že budete muset chodit se sklopenou hlavou, dělat pohunky a podobně. Nepamatuju si, že by někdo někdy nebyl do našeho kolektivu přijat, však to uvidíte sami hned jak někam dojedete. Nebudete muset za nikým chodit a říkat, kdo jste, než si sundáte helmy, bude kolem vás hlouček lidí a sami vás uvítají a představí se, takže se opravdu není čeho bát...

Majkl + Asklik: Dám vám radu kluci, domluvte se a přijeďte na nějakou akci spolu, Harry pak nebude vědět na koho se víc soustředit a budete si moct vydechnout