Heki: Neboj, jednou se snad dočkáš, mám ho teď taky lehce rozebrané, je rozbitý pravý přední plast. Už mám objednán z Taiwanu z bikersbitz nový i se samolepkou (tady za to chtějí nekřesťanský peníze), ale asi bude chvíli trvat, než to do Čech dodají, ještě je ruplý jeden úchyt na rámu pro sedlo, ale to nechám tady zavařit, to je prkotina. Jen nějak nemám teď, na udržbu a opravy těch mašin, čas. Teď mne čeká technická na MZ-tu, za 14 dní na Alpa, ještě potřebuju poladit něco na autě, tekl mi v zimě chladič, tak jsem tam dal nějakej sajrajt na utěsnění, na chvíli to pomohlo, ale už to zase prosakuje, takže budu kupovat nový a musím to přehodit, kurňa, času málo a práce jak na kostele. Do toho se mi začala sypat garáž, praská podlaha a nějak se mi tam pořád drží vlhkost (tekla střecha, ale to už jsem snad opravil), takže popadal kus omítky... Tak řeším věci postupně, ale na motorce jsem ještě letos neseděl, jen doufám, že budu mít čas a financ, pořádně zajezdit, nejen cesty na sraz a zpět

Ono je taky na pytel, že mám garáž 16 km od místa, kde teď bydlím, takže se tam dostanu jen občas.