Výstava Motocykl 2015
Výstava Motocykl 2015
Praha je sice trochu z ruky a to, že jsou v ní ještě výstavy dvě (Letňany, Holešovice) mě mírně vytáčí, ale potřeboval bych tam něco skouknout, takže se tam chystám a mapuju tedy terén, jak to vidíte vy, že bychom tam třeba dali spicha. Vidím to na čtvrtek, nebo pátek, lidí jako smetí tam bude tak jako tak, ale doufám, že alespoň o trochu méně než o víkendu... Jak to tedy vidíte?
Re: Výstava Motocykl 2015
Jo, já taky ne
Viktor: Když tam jedeš ty, tak já taky ne
nejedu tak prosim vsechno vyfot
Samé konstruktivní reakce, socky
tak jeď sám ty suteréne
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Očividně mi nic jiného nezbyde Ikdyž je to škoda, mohl jsi se tam promenádovat s tou vaší nášivkou na zádech po stánku Harleye
loni jsem se promenádoval na výstavě v Brně a nikdo po mě nic nechtěl
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Já měl atky dycky vestičku na sobě a bylo to v pohodě.
Ale nejedu tam - zařekl jsem se, že nebudu podpořit tu výstavní schizofrenii. Dokud se to nesjednotí do jedné výstavy (asi nikdy), tak to bude beze mě.
Ale nejedu tam - zařekl jsem se, že nebudu podpořit tu výstavní schizofrenii. Dokud se to nesjednotí do jedné výstavy (asi nikdy), tak to bude beze mě.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
mě to neláká
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
Viktor: eštěs neřeks, který výstaviště sis vybrals...? Jestli do Práglu pojedeš, tak na ten termín můžem posunout Dodův pivní sraz a draftovat tě za Pražáka
Jestli pojedu, tak jedině ve čtvrtek, v sobotu v čase 0:01 mi totiž začíná pohotovost a to by bylo asi nemilé, kdyby mi volali z práce a já jim řekl, že se do půl hodiny nejspíš nedostavím, jelikož jsem v Praze na pivu
Viki: Pokud tam půjdu, tak jsem uvažoval Letňany, v pátek, těsně před otvíračkou výstaviště, než půjdu do práce, tak na dvě hoďky - to se ještě dá, po desáté hodině se to začíná plnit a kolem 11-té už tam začíná být, z mého pohledu, dost plno. Byl jsem tam takhle minulý pražský ročník, když jsem si u Hondy domloval CRF-Lko a u LS2 kupoval enduro kýbl a bylo to v pohodě, ráno před branou asi 50 - 60 lidí, což se pak po areálu výstavy rozprostřelo, takže si se ke všemu v pohodě dostal...
Márty: Jojo, to je rozumné, jen ten pátek je pro mě už bohužel pasé, jedině ten čtvrtek... Ale vzhledem k tomu, že jsem neprodal Tuono rádoby vážnému zájemci, tak z toho nejspíš padne úplně, jelikož to momentálně zrácí na významu...
Přesně jak píše Heki, jak se to nespojí do jedné, seru na ně. Už před lety jsem se na zařekl a dodržím to
Tak jsem se rozhodl, že do těch Letňan dneska na chvilku nakouknu, mám to kousek za barákem, navíc cestou do práce, to vstupné mne taky nezabije, tak tam na desátou sjedu.
Tak jsem to probéhl, u Hondy pokecal se šéfem prodeje Jarov, dozvěděl se, že pokud půjde vše dobře, tak nová Afrika bude na podzim. Skouknul hostesky, poseděl Tigera XC, toho bych taky snesl v garáži, Scramblera tam bohužel neměli. Ještě jsem pobral nějaké prospekty u Mitasu pokecal se zástupcem firmy o gumách a pak už radši vypadl. Už tam začlo být moc lidí. Nebylo to tam špatný, ale když si to necháte ujít, v podstatě o nic nepřijdete...