Max Speed ETZ 150

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Robert

Max Speed ETZ 150

Příspěvek od Robert »

Zdravím všechny emzeťáky,
pročítám na internetu recenze na MZ ETZ 150, a občas narazím i na příspěvky, že na tomto stroji někteří lítají rychlostí i 130 Km/h max. popř. 110 km/h ve dvou, a jak se sami vyjádřili, toto "není problém".
Jaké jsou vaše osobní zkušenosti, a jaké je tedy seřízení a popř. spotřeba takového stroje?
Díky za věcné příspěvky
Robert
P.S. Já jsem rád za cestovní rychlost (podle větru, převýšení, ...) kolem 80 - 90 km/h. Max jsem jel 110, za podmínek vysoká hladina v karburátoru, a tomu odpovídající spotřeba (téměř 5 l/ km). Jezdím druhou sezonu, najeto cca 5.000 km. Se svojí MZ 150 jsem spokojen na MAX!!!
Dřív jsem byl obyčejný zeťák... Teď je ze mě MZ-ťák!!!

Majkl

Re: Max Speed ETZ 150

Příspěvek od Majkl »

Nemáš to jedno?!

Řešíš kraviny, je to mašina do pohody... né na rychlý ježdění :) A jinak jo, dá se na tom letět i 130, ale to je přetočený až doprdele... Záleží co vážíš, jak to máš vyladěný atd. a taky na větru :D

Robert

Příspěvek od Robert »

Samozřejmě máš pravdu, jen jsem to nahodil, ať je tady živo ;-)
Jezdím na pohodu, proto jsem si ji pořídil. Je to splněný sen, který nezklamal. Posledních 4.500 km bez problémů, spolehlivý dělník.

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Po dlouhé době spokojený uživatel :-)=

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Kéž bych tohle taky mohl říct, třeba jednou, až to poslepuju dohromady :D-x

Robert

Příspěvek od Robert »

Náhodou se mi ta moje kobylka docela drží, ráno stačí dvakrát prošlápnout se sytičem bez zapalování, a potom chytne. Malé poruchy moc nepočítám, naposledy to byl vypadlý drátek spínače zadní brzdy ze svorkovince u pojistek. Ale to si určitě užívá každý. Je to opravdu mašna do pohody.

Odpovědět