Pálení drátů od altíku k usměrňovači

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Schwejdy

Re: Pálení drátů od altíku k usměrňovači

Příspěvek od Schwejdy »

Já tottiž kdyz ho mam na cive tak nestartuje tak sem ho dal na kabel co vede do spinacky na tu kontrolku dobijeni a ted uz to startuje tak ho mam dat teda na druhej kontak od civky ok zkusim to no a jede to uplne normalne ale po delsi dobe s rozsvicenejma svetlama to zacne cukat tak musim vypnout svetla a jedu dal a zase nic a po nejaky chvil je muzu zase zapnout ;-) a kabely sou vsechny spravne zapojeny az na ten kabel co ma vect an civku tak ho mam na kontakt kerej vede do kontrolky dobijeni protoze kdyz sem ho mnel na civce nemohl sem to zaboha nastartovat tak to teda zkusim dat na druhej kontakt tej civky no a neutral mne sviti normalne

hoj.73

Příspěvek od hoj.73 »

zkus proměřit dobíjení na baterce v chodu 13-14V

Schwejdy

Příspěvek od Schwejdy »

Ted sem to pripojil tam jak si rekl na druhej kontakt na civce a slape ted to jdu projet jestli to funguje ale na volnobeh sem rozsvitil svetla a slapalo normalne tak to du project

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Vidíš to (tu)(tu)(tu) dej vědět, jestli se to vyřešilo

Schwejdy

Příspěvek od Schwejdy »

Tak pripojil sem na motorku BATEST a když nastartuju vechno ok sviti zelena ale rizsvitim taky ok sviti zelena ale asi po 5 minutách se rozsviti cervená tak musim vypnout svetla jinak mne motorka zdechne tak vypnu svetla a jedu normalne dal po chvilce je zapnu a zase sviti zelena ze v poradku a kdyz sem promneroval pri nastartovaným motoru jestli dobijí tak svitila zelena ze dobijí tak podle mne bude asi baterka KO ne ? a jakou mam popripadě koupit kdyztak odkaz. Ale jinak jede normalne ;-)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Good, zase sem to vyřešil :D :D jj baterka bude dead... Normálně, jesi máš 250, já tam mám 9 amper, bral sem jí z moto-prodejny, něco kolem 500,-

Harry

Příspěvek od Harry »

no vidíš, a přitom se dá koupit taková ta falešná gelovka za 350 kč, má větší kapacitu a je bezúdržbová.... hele Majku, nechceš se pochlubit, v jakým jsi stádiu s MZ?:D-x
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Schwejdy

Příspěvek od Schwejdy »

Tak moc díky koupim baterku a snad uz to zase chvily poslape jinak zatim jezdim bez svetel :D vecer s čelovkou na hlavě :D

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Harry

je to špatný :D vůbec na to nemám čas, motor rozdělanej na stole, koupil sem nový tělo spojky, teďka potřebuju vyřešit tu klikovku a skládám :D ovšem nemám ani hodinu času denně... Ale nějakej den na to vlítnu, vodvezu to vorlovi, ten si za to veme litr a snad to bude ok :D každopádně se mi to vůbec nechce dělat :D příští rok kupuju stejně asi Kawu Z 750... Uvidíme, když pošlape Ema, tak koupím asi auto a budu lítat na ETzetě :)

Harry

Příspěvek od Harry »

kam se podělo tvoje vysněný XT? :D-x jinak na tu kawu nemáš ani peníze, ani zkušenosti Y:-)
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Kam? Zmizelo, dospěl sem k tomu, že stejně jezdím z 98% po silnici, zkušenosti? Proč myslíš? A love se najdou :) a nepruď zase!! Ty bys měl dostat medailu za prudiča roku tvle... :D

Schwejdy

Příspěvek od Schwejdy »

Chlapci tak dneska sem si privezl novou baterku, nalil kyselinu, nabil na 100 procent, a zapojil do mz projel sem to a svitil sem celou obu a nic necukalo vypada to ze to slape jak má tak uvidim az se rozjezdim zase jak to bude fungovat a BATEST funguje na 100 procent na ten se muzu spolehnout je to dobra vecicka

Odpovědět