Pozor na nekvalitní benzín po Zimě !!!
Re: Pozor na nekvalitní benzín po Zimě !!!
Nalep to tím lepidlem a nevymejslej

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Zalapovat, odmastit, dát na lepidlo a dotáhnout na moment. Žádný epoxid tam nervi to je zcestná myšlenka.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

ok, dneska mi došlo lepidlo
naseru to tam a ámen 

hlavně to POŘÁDNĚ odmasti

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
jasny sefe 

Já mam se spojkou trápení furt ale nelepim, jenom narazim a drží (naštěstí).
Ale z5 k benzínu. Já jsem po zimě natočil na druhý šlápnutí, mam to tak každej rok a žádnej benzín neřešim. Jak zůstane stát, tak jí na jaře natočim. Žádnej stooktan, klasika natural 95 a olej husqvarna XP. Jinak přísady do benzínu na zimu taky nejsou špatnej nápad, doporučujou je dávat do některých motorů celoročně protože řepkovej benzín špatně koušou (např. honda na sekačce a jinde).
Pánové v Husqvarně mi doporučili u strojů vyjet před zimou nádrž do sucha, ať v tom nikde neni ani kapka a že nemůže bejt problém. Nevim jestli by to platilo i u 2T ale u sekaček a dalších křápů to tak preventivně dělam.....
Ale z5 k benzínu. Já jsem po zimě natočil na druhý šlápnutí, mam to tak každej rok a žádnej benzín neřešim. Jak zůstane stát, tak jí na jaře natočim. Žádnej stooktan, klasika natural 95 a olej husqvarna XP. Jinak přísady do benzínu na zimu taky nejsou špatnej nápad, doporučujou je dávat do některých motorů celoročně protože řepkovej benzín špatně koušou (např. honda na sekačce a jinde).
Pánové v Husqvarně mi doporučili u strojů vyjet před zimou nádrž do sucha, ať v tom nikde neni ani kapka a že nemůže bejt problém. Nevim jestli by to platilo i u 2T ale u sekaček a dalších křápů to tak preventivně dělam.....
joo nádrž vylejt je taky možnost, ale zas může u emzetek zrezavět, avšak je to lepší než nechat nádrž poloprázdnou, já dával na zimu vždycky radši plnou.
Zato karbec rozhodně vypustit. Ale to tom se můžem pobavit v říjnu nebo tak, teď se přece jezdí
jo jen tak pro pořádek, Biosložka do benzínu není z řepky. Je to biolíh z obilí, brambor a tak.
Výrobkem z řepkového oleje se kurví nafta.
Zato karbec rozhodně vypustit. Ale to tom se můžem pobavit v říjnu nebo tak, teď se přece jezdí

jo jen tak pro pořádek, Biosložka do benzínu není z řepky. Je to biolíh z obilí, brambor a tak.
Výrobkem z řepkového oleje se kurví nafta.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.

Dneska sem to nalepil, nechám to přes noc a uvidíme, snad to bude držet jak přimlácený
jesi ne, tak mě jebne a fakt už to neunesu a rozbiju to 

Vypustit nádrž je podle mě blbost, leda by byla plastová, té to bude asi jedno, ale každý plech chytne dříve nebo později lišku...
Vypadá to, že zatím drží...
Tak uvidíme po delší době, co to udělá, snad to bude v cajku
(tu)(tu)