Zimní sraz 2014
Re: Zimní sraz 2014
Máte nějaké sněhové zpravodajství?
Dle toho, jak to vypadá u nás, si vemte travní lyže.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
tak pojedeme na motorkách ne?
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Jindra: Minimálně na Pradědu se lyžovat určitě bude...
Harry: Jinak než na motorce tvůj příjezd neočekávám
Harry: Jinak než na motorce tvůj příjezd neočekávám
Na Karlově Studánce je 70 čísel sněhu, ale buhví, jak to vydrží, když je takhle teplo...
Jinak jak jsem volal v pátek Vikimu, miminka tam budou dvě, kromě Verči s Martinem, tam bere úplně staré miminko Long s přítulkou (má kluka). Takže tam budeme mít jesle a budeme hodní strýčkové a tety...
...jinak v Bruntále je celkem fajný Aquapark a hala s motokárama. A koneckonců se vždy můžeme věnovat pivu a zelené.
Viki, kolik bude nakonec lidí a piva?
Už jsem ty lidi tady vypisoval... Ale že jsi to ty, tak ti to ještě zopakuju:
Od čtvrtku: Já, Kipi + Škorp + malá, Harry + Terka, Jindra + Zorča, Radka, Márty a nejspíš teda i Long + žena + dítě, to máme 11 dospělých + dvě batolata.
Od pátku: Pete + přítelkyně, Vladan, Květák, Heki, to máme dalších 5 dospělých.
Celkem nás tam tedy bude přes víkend 16 dospělých + 2 batolata. Rodiny s dětmi se pokusím izolovat tak, aby měli pokud možno klid a samostatný pokoj. Je ale jasné, že všechny páry nebudou mít pokoj jen pro sebe, tak se na to případně připravte...
Co se týče piva, předpokládám, že ho bude konzumovat přibližně deset lidí, koupím tedy buď dvě malé bečky (cca 120 piv), nebo jednu velkou a jednu malou bečku (cca 160 piv). Co se týče druhu, bude to buď jedenáctka, nebo dvanáctka, desítku po nedávné zkušenosti zavrhuju.
Od čtvrtku: Já, Kipi + Škorp + malá, Harry + Terka, Jindra + Zorča, Radka, Márty a nejspíš teda i Long + žena + dítě, to máme 11 dospělých + dvě batolata.
Od pátku: Pete + přítelkyně, Vladan, Květák, Heki, to máme dalších 5 dospělých.
Celkem nás tam tedy bude přes víkend 16 dospělých + 2 batolata. Rodiny s dětmi se pokusím izolovat tak, aby měli pokud možno klid a samostatný pokoj. Je ale jasné, že všechny páry nebudou mít pokoj jen pro sebe, tak se na to případně připravte...
Co se týče piva, předpokládám, že ho bude konzumovat přibližně deset lidí, koupím tedy buď dvě malé bečky (cca 120 piv), nebo jednu velkou a jednu malou bečku (cca 160 piv). Co se týče druhu, bude to buď jedenáctka, nebo dvanáctka, desítku po nedávné zkušenosti zavrhuju.
Viki: Myslím, že si chtěl říct: "Rodiny s dětmi se pokusím izolovat tak, abychom měli pokud možno klid..." Je to totiž ve vašem vlastním zájmu...
A ten aquáč nebo jiná alternativní zábava to jistí, já myslím, že se nudit nebudem.
A ten aquáč nebo jiná alternativní zábava to jistí, já myslím, že se nudit nebudem.
Márty: "úplně staré miminko" ...kolik mu tak může být?
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
Vladan: Koukám, že mi vypadlo slůvko a hned se podstatně změnil význam věty
Márty: ta věta je celá divná: "Long s přítulkou (má kluka)" ...asi sporťák, ne?
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
Vladan: No, když to člověk rozebere, tak by se to dalo pochopit i takhle
Márty: měls napsat rovnou, že Long se svým klukem mají úplně starý miminko
Vladan: Tos zabil´s
a z jiného soudku: Zrovna jsem dojel z Rýmařova a sníh tam je. Je vodtama vidět i na Praděd a do Kotle a vypadá to pohodově. Co tam bdue za 14 dní ale netuším.
Současný stav sněhu - Jeseníky:
[img]http://mz-world.cz/forum/images/snih.jpg[/img]
Sakra, ale leze to kurefsky rychle dolů, chtělo by to mráz a ne teploty kolem 10° nad nulou
[img]http://mz-world.cz/forum/images/snih.jpg[/img]
Sakra, ale leze to kurefsky rychle dolů, chtělo by to mráz a ne teploty kolem 10° nad nulou
pojedeme na těch motorkách všichni
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
No, aby to tak nakonec opravdu nedopadlo
Viki: Poslal jsem teďka ještě na účet litr zálohu na hory za Longa a spol., zbytek pak když tak srovnáte na místě...
Kipi: Aby nás tam ty dvě batolata ještě všechny nesrovnala Oprava, vlastně tři batolata, zapoměl jsem Mártyho, ten je z nás jediný z ostrova Puntanela, kde se rodí staří a umírají mladí
Márty: OK, v pohodě
Jinak info pro všechny, vybral jsem víc peněz, než jsem očekával, tak navrhuju, že za ten přebytek koupím jednu bečku zdarma, nebo každému vrátím na místě nějakou poměrnou část peněz kterou teď nějak z hlavy nedokážu vysumírovat, ale bylo by to cca 100 Kč u těch co jedou na 3 noci a nějakých 75 Kč u těch, co jedou jen na dvě. Tak se nějak demokraticky dohodněte
Márty: OK, v pohodě
Jinak info pro všechny, vybral jsem víc peněz, než jsem očekával, tak navrhuju, že za ten přebytek koupím jednu bečku zdarma, nebo každému vrátím na místě nějakou poměrnou část peněz kterou teď nějak z hlavy nedokážu vysumírovat, ale bylo by to cca 100 Kč u těch co jedou na 3 noci a nějakých 75 Kč u těch, co jedou jen na dvě. Tak se nějak demokraticky dohodněte
Mi je to šumák. Buď za to kup to pivo nebo si to nech jako tringelt za ten vopruz co s tím máš. Případně to ber jako příspěvek na Tvoji hodinovou gáži až budeš po nás uklízet ten bordel
Souhlas s Hekim...
Jak říká Heki, buď ať si trochu plusovej nebo to nějak proinvestuj s tím pivem, to necháme na Tobě .