Co se týče mě, jsem pro termín někdy na začátku února a místo konání je mi fuk, ale na Alpy nemám
Zimní sraz 2014
Zimní sraz 2014
Ahoj, nepíšu tady proto, že bych se chtěl zase hrnout do nějaké organizace, ale tamtamy opět duní a asi by bylo třeba si říct, jestli se v zimě opět sejdeme, nebo vynecháme... Diskusi bych začal na téma, zda zimní sraz udělat či ne, pak nadhodit v kterém měsíci (leden, únor) a v neposlední řadě navrhnout nějaké místo určení. Posledně jsme se bavili, že by mnozí uvítali změnu, tak můžete navrhovat jiná místa, než je Ludvíkov v Jeseníkách...
Co se týče mě, jsem pro termín někdy na začátku února a místo konání je mi fuk, ale na Alpy nemám
Re: Zimní sraz 2014
My jsme pro
. Místo i čas je nám vcelku jedno, ale co se týče nás, tak jediná možnost, jak dorazit, je dorazit ve třech (pokud by to někomu nevadilo)... Jo a organizaci bych nechala na někom spolehlivým a osvědčeným, jako je Dodo nebo Viktor... 
souhlas, jako pouhý účastník se samozřejmě přizpůsobím místu i času, možná bychom dle možností přijeli celá rodina
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Souhlasím se všema, protože nemám na Alpy ani nové lyže, tak bych to udělal zase u nás (a ano, měli by se toho chytit naši osvědčení organizátoři)
V Ludvíkově se mně líbilo, ubytování tam fakt nemá chybu, ale kdyby byla po letech změna, tak by mně to nevadilo. Hlavně něco bez televize!
Přes svátky se uvidím s majitelem objektu v Ludvíkově a předběžně vyzjistím volné termíny, každopádně jakákoliv změna je jen vítána.
Viki: zařiď to... já budu spokojen v Ludvíkově
jen aby to nekolidovalo s Elefantem 

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Já tuhle sezonu vůbec nevím, přijel bych rád, ale mám to teď nějaké všechno neurčité, tak radši neslibuju... 

Toš já bych rád dojel ať už to bude kdekoliv, letos by mi to mohlo vyjít 
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.

Za mě dobrý, ale nejdřív únor.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

čau my jsme taky pro
Takže v Ludvíkově je volný víkend od pátku 21.2. do neděle 23.2.2014 s možností případného prodloužení v obou směrech, tak pokud Vám to vyhovuje, zarezervuju ho 
Zeptám se ještě Škorpinky jestli teda zrovna nemá nějaký jiný plány, ale jinak za nás taky dobrý
.
yop

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Já zatím nevím, tluče se to drobet se začátkem jarních prázdnin a asi v té době taky nebudu mít k dispozici auto 

u mě by tohle datum taky šlo 
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.

se mnu bohužel nepočítejte jedu se školou na svah tak sem pěkně skasírovanej
Za nás taky 
OK, zarezervováno... Jen se ještě nějak dohodněte, jestli to chcete jen na pátek až neděle, nebo už od čtvrtku.
Za mě pátek až neděle stačí.

Já bych jel už od čtvrtka i s Terkou

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
mně stačí víkend

Pokud bych jel, tak jsem pro od čtvrtka, přece jen je to z Práglu drobet z ruky a když tak se už vyplatí jet alespoň na víc dní.