Harryho spamovací vlákno
Re: Harryho spamovací vlákno
...a tos na tom KTM nejels, když nebylo wobouchaný 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

zdar chlapi po dlouhe dobe jsem se sem konecne dostal...no a jedna bonusovka pro zajimavost...na zimu chystam nejake upravy na emce tak snad se to povede a do Orlove na emce ve trech a jeste na zrekonstruovane

Simson Enduro S51 -> MZ etz 150 modroučká a také Audi 80 B4 kombi v krasne uprave 

zdar chlapi po dlouhe dobe jsem se sem konecne dostal...no a jedna bonusovka pro zajimavost...na zimu chystam nejake upravy na emce tak snad se to povede a do Orlove na emce ve trech a jeste na zrekonstruovane
nejak mi tu nejde vlozit obrazek takze tak
http://ulozto.cz/xHS3X9U8/img-8580-jpg
nejak mi tu nejde vlozit obrazek takze tak
http://ulozto.cz/xHS3X9U8/img-8580-jpg
Simson Enduro S51 -> MZ etz 150 modroučká a také Audi 80 B4 kombi v krasne uprave 

ve třech? bude sajda? 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Heki: Dobrá story...
To říkám pořád, že život v Práglu není žádnej med a že Pražákům není co závidět, ale kdo nezažil na vlastní kůži, nepochopí
To říkám pořád, že život v Práglu není žádnej med a že Pražákům není co závidět, ale kdo nezažil na vlastní kůži, nepochopí

chlapy měl bych banální otázku, kde vozíte na MZ lékarnu? nad baterku se mi vleze hrstka nářadí a tak jsem lékarnu dal pod sedlo... co by na to řekli chlupatí si dokážu představit a kdybych tu lékarnu fest rychle potřeboval tak věřím že bych zapomněl povolovat matice...Děkuji
vladan: uvazuji o sajdce, ale mam strach ze to 150 neutahne
shrek012: ja mam lekarnicku pod sedlem a vyresene tim zpusobem ze ji mam v textil obalu na kterem je nasita snurka za kterou potahnu a je venku. A kdyby ne, tak mam misto standartnich matek, ktere drzi sedlo matky kridlate, kdyby nahodou policajti remcali, ze se k temu nemozu dostat. A podle me je to porad ulozny prostor. Protoze kdo ma porad vozit kufru v kerem to akorat zavazi a to muze mit aj 100litrovy
shrek012: ja mam lekarnicku pod sedlem a vyresene tim zpusobem ze ji mam v textil obalu na kterem je nasita snurka za kterou potahnu a je venku. A kdyby ne, tak mam misto standartnich matek, ktere drzi sedlo matky kridlate, kdyby nahodou policajti remcali, ze se k temu nemozu dostat. A podle me je to porad ulozny prostor. Protoze kdo ma porad vozit kufru v kerem to akorat zavazi a to muze mit aj 100litrovy

Na MZ jsem ji vozil spolu s nářadím v kaslíku u baterky - a vlezla se tam i s nářadím a náhradníma žárovkama.
Na DR je to mnohem horší - je tam jen pidikaslík vzadu pod bočním plastem. Tam s bídou narvu základní nářadí. Žárovky a lékárnu vozím v kufru. Když jedu někam blbnout a neberu kufr, tak mám lékárnu v kapse vesty nebo v kufru na ponku v garáži- koneckonců policajti ještě po mě lékárnu nechtěli a kdyby došlo na zranění, tak tím jedním obvázkem stejně život nezachráníš. To už máš nastejno s tím, že to zraněnému obvážu kusem trička.
Na DR je to mnohem horší - je tam jen pidikaslík vzadu pod bočním plastem. Tam s bídou narvu základní nářadí. Žárovky a lékárnu vozím v kufru. Když jedu někam blbnout a neberu kufr, tak mám lékárnu v kapse vesty nebo v kufru na ponku v garáži- koneckonců policajti ještě po mě lékárnu nechtěli a kdyby došlo na zranění, tak tím jedním obvázkem stejně život nezachráníš. To už máš nastejno s tím, že to zraněnému obvážu kusem trička.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

sklepkous - sajda může být připojena jen k motocyklu o objemu vyšším než 175 ccm

Vladan: tak hovoří zákon?
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

tak, Dugu Badmanne 

vladan: nemas nejaky odkaz na paragraf nebo neco od ceho bych se mohl chytnout a hledat skvirku? a jak je to s pavem kdyz neni v tp u motky vepsano tazne?
skoda ze nelze dite vozit v pavovi
skoda ze nelze dite vozit v pavovi

sklepkous: nehledej škvírku a radši si kup silnější motorku 

k te co mam vyhlidnout neni pekna said kara 

sklepkous: škvírku nenajdeš, jasně je dán minimální objem motoru 175 ccm. Navíc dítě do tří let nesmíš převážet na sedadle, které není vybavené bezpečnostním pásem. Jiné omezení převážení dětí v side zákon neřeší, je tam ovšem klauzule o tom, že musí řidič zajistit bezpečnost posádky vozidla, což vzhledem k nutnosti používat autosedačky není bez bezp. pásů možné. Na stopadinu bys ani nedostal povolení výrobce k připojení sajdy. Ideální je koupit už schválenou soupravu se side, pokud jsi ochoten do toho zahučet pořádnej balík, seženeš sajdu homologovanou i s pásama.

sklepkous: si za to můžeš sám... ses neměl ženit... budeš muset prodat motorku, koupit rodinný vůz, vstávat brzo ráno, chodit spát pozdě v noci, žena bude protivná, nepustí tě na srazy, budeš se muset mejt a holit.... 

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
podle podpisu soudím, že rodinný vůz už sklepkous má - chybí mu rodinná motorka

sem to jaxi přehlídl 

vladan: presne tak vuz je, ale spise z rozmazlenosti....jinak je skoda ze nejde najit nejakou skvirku...asi budu muset poridit Yamaha XVS 1100A Dragstar Classic a k tomu sajdku ve stylu 
harry, vladan: motka je prostka motka a jak je to eMZetka tak je to srdcovka a mimochodem Harry o tom vstavani a tak mluvis z vlastni zkusenosti?
jinak na sraz snad dorazim, a holit se neholim, a koupat se musim bo prace mi nedovoli jinak 

harry, vladan: motka je prostka motka a jak je to eMZetka tak je to srdcovka a mimochodem Harry o tom vstavani a tak mluvis z vlastni zkusenosti?

sklepkous: Si piš, Harry ví velice dobře, o čem mluví...

-

-
jo tu fotku jsem videl ale to neni Harryho dite, ale nekoho na nejakem sraze, uz nevim koho, ale vim ze jsem to tu videl jak jsem tu procital forum 

Jsi bystrý

mam snad na nose hacek abych si tam nechal veset buliky? 

teď máš na ruce prsten, na kterej se budou věšet hypotéky 

Harry, dyť ty řešíš holení, woblíkání a bůhvíco ještě daleko víc než kdejakej ženáč