Baterka

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Majkl

Baterka

Příspěvek od Majkl »

Zdarec kluci, mám takovej menší problém:

Když nechám mašinu dýl stát, cca. týden a víc, tak nevím proč, ale totálně mi to vyždíme baterku, je na ní tak 2-3V, vůbec nechápu kam se to ztrácí když je vyplí zapalovaní atd a všechno...
Nevíte, čím by to mohlo být? Mašina jeden, svítí, bliká všechno jak má... nerozumím tomu :D
Jediný řešení, jak na to přijít, je asi jen jedno, měřit, měřit, měřit a zase a pořád jen měřit, že?

Nechápu to, nedělalo mi to... nebo sem přemýšlel, že bych mezi kábel od baterku hodil centrální vypínač, to by taky šlo neee? :)

Dík za rady, tipy a všechno s tím společný :)

Harry

Re: Baterka

Příspěvek od Harry »

a není třeba už ta baterka v čudu? zkus ji nehcat odpojenou, jestli se vytříská, jinak ti to asi někde probíjí.... nečekaně :D
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Není, sem zkoušel, dva metry si udržela 12V+, no tak začnu hledat, všim sem si, že na zadní pojistce mám 1V napětí, když je vypnutý zápalko... p*** mě zase jebne, zase laborace :D ta mašina mě prostě nedá nikdy pokoj :D

Skorp

Příspěvek od Skorp »

Mě to taky ztrácí časem šťávu... Chce to buď udržovací nabíječku, nebo častějc jezdit. (:D
Obrázek

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Mě to ale sere... chci se jít projet a mrtvo... :/ udělám tam normálně centrál vypínač a bude klid :D ale předtím ještě si projedu kabeláž a podívám se, jestli se někde něco nedotýká či něco podobnýho :)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

A když už sme u toho, doteď nevím, jaký maj kde být pojistky... nemůžete mi někdo říct, jaká kam patří?
Já je tam mám tak nějak všelijak :D

Odpovědět