Tak i já jako Pražák jsem v poho dorazil dom v jednom kuse. Bohužel i se všim možnym natahovánim mi to vyšlo asi na 150km což je trestné
Každopádně doufám, že se brzy uvidíme a zhulákáme!
Posílám odkaz na naloženou MZ v mém podání XD
Chovejte se slušně ..
Tom
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6908_n.jpg[/img]
Victor: taky na to dojde neboj, btw a to sme na tom jeli eště ve dvou. Už mám koupenej kufr dozadu, tak to bude eště vítr.
Harry: ty máš výjímku, ty to prostě nesvedeš
Eli: roh sem domu dovez, takže to není mé
Eliška: Jestli je to pulitrovej gambrinus, pulitr s nějakejma malůvkama a nápisem FEŠÁK a třetinka Pilsner vše s uchem, tak ty jsme tam nechali my. Hádám, že to na příští sraz asi nepobereš, tak to někde schovej na příští Mezihoří.
Tři sklenice pro tři lidi... Předem říkám, že ten třetí měla pučenej Nina. Stejně jako třetí karimatku...
To víte, když s sebou má člověk safety car, tak na nějaký kilo navíc nekouká...
Harry: Bejt sklenářem v Praze, tak jsem teď vysmátej...
Skorp, omlouvám se za ten půllitr, ale karimatku jsem myslím vrátila nebo ne?
Jinak děkuji všem za odkazy na součástky a za všechnu tu pomoc. Nakonec jsem koupila jedno poškrábané víko, protože mi to ten kluk může rychle poslat. Pokud to bude možné, tak bych chtěla mít motorku pojízdnou už na MDŽ: http://www.suzuki.cz/mdz/registrace.aspx.
Však to víko jde bezproblému nalakovat tak, že to nikdo nepozná.
Jinak co ostatní nemocné stroje? Chci info !
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Ségřinu MZ jsem tedy rozkuchnul.... vyteklo z ní téměř 3 dcl oleje zbylej olej buď vytekl předtím, případně byl přisáván do spalovacího prostoru skrze neguferující gufero. Nedostatek oleje taktéž patrně způsobil popraskání 3 lamel v již asi načaté spojce. Nicméně oprava za 1200 a MZ je zase jak nová... teda zítra to snad dodělám
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
cože? tri půllitry? byl to jeden půllitr, dvě šestikule a čtvrtlitr
Eliščina ER-5 zůstala v Mezihoří, Niny ER-6 jsem převezl k Címošovi, Pájino SZR k Merslovi a TSko je u mě na základně:
Pete: díky za tip - mám ještě doma nějaký původní mechanický relé, tak snad z nostalgie či přemíry konzervatizmu dám znovu šanci soudruhům z NDR, abych se nepřipravil o možnost si vychutnat tu líbeznou vůni spálené elektriky a jízdy nocí osvětlen jen LED bludičkou
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Tak dnes jsem se konečně dozvěděla, co bylo mojí motorce. Ucpaný karbec, nějaký problém v elektrice, nové svíčky, vzduchový filtr a rovnou proběhla i výměna oleje. Teď už snad začnu konečně jezdit... to brzo.. při konci května :-(