Taky hlásím šťastný dojezd do depa. Poctivých 808 km.
Děkovačka - Elišce s Romanem za luxusní organizaci, catering a víceboj (ikdyž teda kupodivu vyhrál zase jeden nejmenovaný borec toho času jezdící na mopedu typu XJR

). Viktorovi za nabídku odvozu věcí, které jsem nakonec nevyužil a taky, že se staral, jestli jsem dojel. Dodovi za doprovod cestou tam. Brašulemu s Pájou za doprovod zpět (a že mi poradil ať si navlíknu nemok - bez toho bych asi umřel. I tak jsem doma musel druhou rukou narovnat prsty na levé ruce. Kolena necítím ještě teď a na benzince koupené kafe jsem z půlky vypil a z půlky vylil jak se mi třepaly ruce). Prolisovi s Jitkou za luxusní projížďku po MX/Enduro trati, kde jsme se společně a pak i každý zvlášť ztratili a zase našli. Harrymu za tričko, nášivky, nálepky... Jenckovi za bombony (Hanka mi je doma stejně všechny zabavila). Brašulemu ještě jednou za enduroneplechy v místním lese. Všem ostatním za to, že tam byli, pili semnou pivsony a zelenou a bylo mi tam fajn. Jo a DéeRku, že vstalo jak Fénix po třech letech klinické smrti z popela a začlo se tvářit, že zase bude jezdit, skákat a střílet z výfuku jako za starejch časů.
PS: Všem co se vrátili bez motorky, ať neklesají na mysli. Zbývá vzdát hold padlému stroji a zbytek dojít pěšky. Ona i ta cesta je prostě cíl a všechno jde vždycky opravit.
PPS: To SIDovo báwo si příště musím taky půjčit kua když už ste na tom všichni jeli... První sraz kde jsem se nesvez na ničem jiném, než na čem jsem přijel
PPPS: Ta hvězdárna tež byla mazec. Asi si tam pošlu CV a budu se tam flákat na té louce a po večerech budu přemýšlet u té mašiny z filmu Doktor No jak to je s tou Lajkou a Vlajkou...
Prostě to byl luxus! Tak asi příště v Orlové nazDRar !
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.