Výroční MZ sraz po 20 letech Plumlov 2025 (26-28. září)
Re: Výroční MZ sraz po 20 letech Plumlov 2025 (26-28. září)
Harry: Doteď jsi na nás nezapomněl a my na tebe taky né, takže se ukaž... Už jsme stáří a tlustí na to, abychom neuměli prostřít nový stůl 

Přátelé, kamarádi, ženy, děti, SIDe
,
již následující víkend se s mnohými po dlouhé době uvidíme a já se na to upřímně těším
Pár doplňujících informací... Počasí nejspíš nebude úplně přívětivé, ale nebojte, kdo promokne, toho vysušíme a ohřejeme, topení bude v případě potřeby funkční. Žádné lůžkoviny nejsou potřeba, jsou na každé posteli. Kuchyňka je vybavená, můžete si cokoli uvařit, ohřát... Já žádné jídlo připravovat nebudu. Jednak neumím vařit a druhak se mi nechce
. Zajistím jen pivo a limo. Půllitry by tam taky měli být, ale pro jistotu si přivezte svůj oblíbený. Příjezd směřujte nejdříve na 16:00, ať se nemusím tolik honit... Auto nechejte na parkovišti, nevjíždějte na travnatou plochu před objektem.
Kdo by se chtěl dobře najíst, doporučuji zde:
kolibaprostejov.cz
Co se týče sobotního programu, domluvíme se na něm během pátečního večera tak, ať je zajímavý alespoň pro většinu osazenstva...
Kdyby měl někdo ještě nějaký dotaz, nestyďte se zeptat... Bude to jízda

již následující víkend se s mnohými po dlouhé době uvidíme a já se na to upřímně těším

Pár doplňujících informací... Počasí nejspíš nebude úplně přívětivé, ale nebojte, kdo promokne, toho vysušíme a ohřejeme, topení bude v případě potřeby funkční. Žádné lůžkoviny nejsou potřeba, jsou na každé posteli. Kuchyňka je vybavená, můžete si cokoli uvařit, ohřát... Já žádné jídlo připravovat nebudu. Jednak neumím vařit a druhak se mi nechce

Kdo by se chtěl dobře najíst, doporučuji zde:
kolibaprostejov.cz
Co se týče sobotního programu, domluvíme se na něm během pátečního večera tak, ať je zajímavý alespoň pro většinu osazenstva...
Kdyby měl někdo ještě nějaký dotaz, nestyďte se zeptat... Bude to jízda

Naposledy upravil(a) Viktor dne stř 24. zář 2025 14:01, celkem upraveno 1 x.
Můj návrh na sobotní program je Muzeum letecké a pozemní techniky Vyškov. Mají otevřeno 10-16, vstupné 80 Kč, je to 25 km od srazu. V okolí se pak dají namotat i hezké zatáčky, pokud vůbec přijede někdo na motorce 

Takže jak jsem četl jenom škopky a limo.
To znamená že kořalku a víno si taky musím dovést.
Ok ,není probléma...
Žvanec si taky zařídíme.
Už se těšíme i s Vlastičkou Rybičkou.
To znamená že kořalku a víno si taky musím dovést.
Ok ,není probléma...

Žvanec si taky zařídíme.
Už se těšíme i s Vlastičkou Rybičkou.
Kakin: Limo nemusíš, koupím Kofolu, nebo Malinovku 
Předběžně očekávám 21 dospělých osob, tak snad dorazí všichni + i někdo navíc... Třeba Márty, Címoš, Marcel, Škorpovic klan, atd....

Předběžně očekávám 21 dospělých osob, tak snad dorazí všichni + i někdo navíc... Třeba Márty, Címoš, Marcel, Škorpovic klan, atd....
Marcela jsem informoval - koliduje mu to s jinou akcí, ale možná na páteční rychlootočku přifrčí
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Vladan: Má to kóóósek, tak by mohl alespoň večer autem na pokec
. Jinak Brašule dělá mrtvého brouka, pitomeček pitomej, malej... 

Já nedorazím, mám v sobotu přes den nějaké povinnosti a na to, vyrazit tam až večer, je to bohužel dost z ruky 

Tak Brašule už je kontaktní a Címoš dorazí
Márty: V sobotu můžeš přijet s Kipi, má to podobně jako ty

Márty: V sobotu můžeš přijet s Kipi, má to podobně jako ty

..já to brašulovi taky psal 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Já dorazím až v sobotu v podvečer. Doufám, že tam ještě někdo (střízlivý) bude 

Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

No, jsem až cca do sedmi večer "busy", takže to nedopadne...

Vyjedeme se Sharnou kolem 15:00