Přátelé, kamarádi...
Jak jsem již avizoval, pokoje jsou obsazeny a to s tím, že dvě rodinky budou sdílet jeden pokoj. Nechám jim samozřejmě ten největší, zadní s koupelnou a přesunu jim tam i jednu postel navíc. Cítím, že jste napjatí o koho se jedná, tak vás nebudu napínat, budou to Polisovic a Peteovci. Vezmu navíc i nafukovací dvoulůžkovou matraci, tu děti jistě ocení

. Mluvil jsem také se Škorpovic klanem. Ty, stejně jako mě překvapil velký zájem, takže momentálně pro ně není volný pokoj. Jsem s nimi však domluvený, že kdyby někdo do neděle 6.3. zrušil svou účast, třeba z důvodu nemoci, přijedou místo nich. V takovém případě by byla záloha samozřejmě vrácena. Další možností je, že by se někdo obětoval a našel si ubytování někde v blízkosti a tím jeden pokoj uvolnil. Vím, není to ideální, ale má to i své výhody (žádný úklid, ranní klid, možná i snídaně a podobně).
Co se týče mě, budu tam už od 4.3. s jinou skupinkou a jelikož paní Colombovou určitě nepřesvědčím, aby semnou trávila s pro ní "cizími lidmi" dva víkendy za sebou, budu tam s Vámi sám. Pokud bude dobrá konstelace hvězd, tak Vám svůj "tajný projekt" (čti dceru) přivezu alespoň ukázat

. Konec hlášení