Po domluvě s aktivnímy organizátory srazů jsem se rozhodl že využiji příležitosti pronájmu chaty pivovaru Ostravar v Odrách a uspořádám zde "podzimní" sraz a to v termínu 21-23.9.2018. Chata je to prostá, mírně odstrčená od města Odry (konec ulice Nábřežní, přes koleje do kopce) a vybavená vším pro nás potřebným (postele, povlečení, sociální zařízení, kuchyňka, výčep

) Jsou zde pokoje po dvou, třech a čtyřech osobách s celkovou kapacitou tuším 24 míst. Cena za osobu na noc je 100 Kč, zajistím pivo a doufám že i zajímavý sobotní program. Jídlo nechám individuálně na každém z Vás, nejsem kuchař a nemám potřebu trávit sraz u grilu

Takto si každý připraví cokoliv dle chuti, po domluvě samozřejmě i hromadně. Budu rád když přijedete za každého počasí klidně i s dětmi, není to Ludvíkov ale měly by se mít kam případně schovat. Předem žádné peníze vybírat nebudu tak doufám, že mě v tom nenecháte a společně vyzkoušíme novou lokaci

Závazné potvrzení účasti vítám
PS: Důležité upozornění, následující víkend po našem srazu bude mít na chatě svatbu můj kamarád a i díky němu tam můžeme být (chata se pravidelně zazimovává po konci prázdnin a už se nepronajímá). Zaručil jsem se, že se budeme dobře bavit, ale nebudeme dělat žádný bordel... Čti tak, že pokud někde uděláš "hromádku", nenecháš to tam ležet a hezky si to po sobě uklidíš