je to ok ?
Re: je to ok ?
Zdravim po dlouhé době.Byl jsem na dovolené a mztka byla u známého opraváře a výsledek ? No neporadil si ani on.Říkal ale že jakoby neměla kompres a tak mě napadlo na tachometru má 32tkm a říkal že píst tam chodí jakoby volně nevím kolik toho mz dokáže naběhat ale sedělo by to všechno.To že si nechtěla nasát směs a byla suchá svíca že nechtěla startovat teď v poslední fázi už chčije olej od kolena a tak no.Ptám se tedy je možné aby byla vyběhaná ? jinak maximálka taky nebyla nic extra snad 100 kmh myslím že by měla dát i více ale zajímá mě jestli so to takhle rychle mohlo projevit vím že ještě když jezdila tak už občas dělala takové kraviny typu střílení do laufu a chcaní oleje.No je pravda že válec jsem měl 2x dole jednou jsem dával nové těsnění podruhé jsem kontroloval jestli sem tam něco nepokazil (to už nejela) ale zatím mě teda napadá dát nové kroužky.
Já bych řekl, že hlavní závada je napadení kutilem domácím.
Pokud je vyběhaný válec, tak to chce komplet výbrus a ne jen kroužky - bude to vyběhaný do elipsy, takže nové kroužky ti moc nepomohou, to je blbost