Tož.. Márty, to jsme na tom s tou elektrikou podobně(:P) Jsem také elektronik, asi o něco mladší..začínal jsem v servisu CRT monitorů na Hybešce v Brně a to byla asi největší moje praktická škola. Ty už moc neletí, LCDčka už se opravovat moc neoplatilo...v ABB jsem drátoval rozvaděče..ale to byla nuda.. Aji 50tku par. 6 sem si také zařizoval, ale už mi propadl. Servis mobilů v Nokii byl fajn...ale to bylo za málo pěněz... Včil makám v Tuřanech na letišti v servisu a zatím dobrý...závady typu dobíjení, něco nesvítí, nehraje nebo nevysílá jsou skoro na denním pořádku

Po večerech občas někdo donese zdroj do PC, měnič, mobil, nebo DVDčko a podobné prkotiny...pokud je to blbost tak oprava je vždy v řádu desetikorun.. Elektriku na mašinu jsem měl příležitost tahat komplet jenom jednou na panelku po GO. V autech je to všecko už přes diagnostiku...pokud ji nemáš je to hrozné laborování...něco o tom vím - mám Citroena (a ti jsou proslavení "spolehlivostí") v HDi, chudák už má skoro 460000 nalítáno a pořád mu nedám klid

Tak snad někomu můžu být nápomocen...