Ahoj
Chtěl bych přijet v sobotu dopoledne, večer se budu vracet. Nejsem vybaven na dl.cesty (krom tankvaku, spacáku).
Stroj mám první teprve rok - MZ 251, snad nezadřu, furt se v tom hrabu (většinou nyní karb.ale nyní by měl být OK). Vyměnil sem podruhé karburátor za nový (BVF za použitý BVF, nyní druhovýroba PL, přetryskoval sem dle bichle soudruzi z PL to nějak nezvládli..). Tahá skvěle (4.zářez jede jak drak mnohem líp než s původním BVF(zničený šroub bohatosti+neseřiditelný volnoběh-nereagoval)), ale opět kouřila a svíce černá jako noc, dal sem proto nyní na 3.zářez (jinak karb seřízen dle bible) ale furt svíce černá jak uhel (bohatost sem dal na 2,5ot) ale s tímto PL se začal měnit volnoběh z 1200 až na 1800. Startovat jde napodruhé(někdy dýl) ale svíce furt černá jak uhel. Vozil sem tankvak a s neorigovíčkem sem párkrát dojel (podtlak v nádrži, toto sem zjistil až nyní a raději sem dal origo nezamykatelné víčko). Šroub vzduchu sem raději kápl silikonem ale zase se změnily otáčky (většinou nahoru ale semtam i dolů na 1000). Pak sem vzduch doladil jemným šroubovákem skrz čirý pružný silikon (kupodivu to šlo) a že kouřila na volnoběh i při zahřátém motoru a volnoběh se měnil i po několikerém doladění i přes zakáplý šroub vzduchu, šáhl sem pak už i na bohatost. Šteloval sem aby motor ještě běžel a šel startovat - skončil sem na cca 1,8 otáčky a od té doby volnoběh drží 1200. Ujeto jen 20km a cca 3 starty (asi ještě testnu) ale svíce furt černá jako uhel (vždy ji vyčistím, i jsem ji měnil za novou, filtry čisté suché zánovní) a kouří pořád. Skusím jestli nepřisává vzduch kolem karbu (pochybuju kámoš to u 2.BVF zkoušel štětečkem s benzínem a nic...) ale už si myslím, že asi přisává guferama (vždy teklo čer.svinstvo po koleni) a teče mi z koncovky nového výfuku až k zadní objímce :-(

a tím jak sem jezdil s tankvakem s neorigovíčkem a vznikal podtlak sem to možná zhoršil (gufera apod.přisávání). motka 1989 motor prý nepůlený, pův.stav 24tis.km.
Snad dorazím na můj 1.sraz
em74
(40, PV)
plešoun z r.1974, stavař, amatérský sváteční neschopný motojezdec (motonováček) sedlající červenou MZ 251 ETZ 1989 (naměřen tlak ve válci 9,1-9,3 jedn.)