Zimní sraz 2015 - (5. - 8. února 2015, Ludvíkov)
-
Re: Zimní sraz 2015 - (5. - 8. února 2015, Ludvíkov)
Márty: bratra beru já, vyzvedávám ho ve 4 v práci. Z Brna vyjedeme cca v 5.
Doufám, že jste i přes sněhovou nadílku zdárně dorazili do svých domovů plní dojmů a zážitků, na které se jistě opět jen tak nezapomene
. Přidávám pár mých fotek, ale předem upozorňuji, že obsah není vhodný pro děti a mladistvé, zvlášť jedno video 
Odkaz: http://ulozto.cz/xq7w6RbB/mz-akce-ludvi ... 2-2015-rar
Heslo: pičoségra
Jinak děkuji za poměrně hladký průběh akce, podařilo se nám vytvořit pivní rekord (220 piv se ještě na zimním srazu nevypilo) a dokonce se mi povedlo se na vás obohatit o celých 270 Kč, jak jsem před chvílí zjistil při přepočítávání účtů, takže u mě máte každý u Elišky jedno pivo zdarma
A abych nezapoměl, rád jsem vás viděl 

Odkaz: http://ulozto.cz/xq7w6RbB/mz-akce-ludvi ... 2-2015-rar
Heslo: pičoségra
Jinak děkuji za poměrně hladký průběh akce, podařilo se nám vytvořit pivní rekord (220 piv se ještě na zimním srazu nevypilo) a dokonce se mi povedlo se na vás obohatit o celých 270 Kč, jak jsem před chvílí zjistil při přepočítávání účtů, takže u mě máte každý u Elišky jedno pivo zdarma

Děkuji Vám všem, zejména Viktorovi, že jsem se i letos mohl zúčastnit této parádní akce. Prosím o zaslání faktury, abych mohl vyrovnat dluh.
Pár postřehů:
Jízda domů byla průměrnou rychlostí asi 40 km/h poté co jsem ve Vrbně jednu zatáčku projel dveřma napřed jak Marcus Gronholm.
Večerní jízda na nafukovacích duších byl parádní chlív.
V akvaparku v Bruntále se dají potkat různí podívíni.
Dík, že jste mě odnesli v sobotu ráno do postele.
Respekt před Andreou, která se za naší smečkou dokázala vrátit i další den a ještě dovézt sud piva.
Pár postřehů:
Jízda domů byla průměrnou rychlostí asi 40 km/h poté co jsem ve Vrbně jednu zatáčku projel dveřma napřed jak Marcus Gronholm.
Večerní jízda na nafukovacích duších byl parádní chlív.
V akvaparku v Bruntále se dají potkat různí podívíni.
Dík, že jste mě odnesli v sobotu ráno do postele.
Respekt před Andreou, která se za naší smečkou dokázala vrátit i další den a ještě dovézt sud piva.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

nemám slov
díky bando

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Ahoj
já taky teda poděkuji, hlavně za milé přijetí na sraze. Jste fajn parta a doufám že nikomu z vás moje účast nevadila.
A jinak teda k té bečce co jsem dovezla -> nemohla jsem přeci nechat Harryho aby umřel žízní
.

já taky teda poděkuji, hlavně za milé přijetí na sraze. Jste fajn parta a doufám že nikomu z vás moje účast nevadila.
A jinak teda k té bečce co jsem dovezla -> nemohla jsem přeci nechat Harryho aby umřel žízní

Člověk bez vody vydrží pár dní, ale Harry bez piva ani den 

Díky Vikimu za organizaci, všem kdo jste tam byli, za to, že byla opět legrace, Radce za to, že mi dělala společnost při lyžování, Longovi s Markétou za dopravu a jak psal Heki, Andree, respekt za to, že se nebála dorazit mezi bandu švihlých MZ-ťáků a doufám, že jí Harry tu Emzetu poladí a opraví, jak jsme slíbili.
Sorry, že jsem s některými už moc nepopil a nepokecal, ale čtvrteční pařba mě docela zmohla a přece jen už mám svůj věk, tak jsem se pak už šetřil
Rád jsem vás všechny viděl a doufám, že se na jaře zas uvidíme v Mezihoří...
Sorry, že jsem s některými už moc nepopil a nepokecal, ale čtvrteční pařba mě docela zmohla a přece jen už mám svůj věk, tak jsem se pak už šetřil

Rád jsem vás všechny viděl a doufám, že se na jaře zas uvidíme v Mezihoří...

Tez se pridávám v ke chvále k organizaci a zucastneným za zabavu.
Bandit pyčoo..
Fotky z blbnutí na pneumatikách můj mobil v té tmě už nějak nepobral, ale videjko je vcelku zkouknutelné 
Gumáci

Gumáci

Toš opět parádní akce 

S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.

Taky děkujem za sraz, bylo to super a už se nemůžem dočkat Mezihoří. Akorát cesta zpátky byla dost naprd, všude závěje, objížďky ...
Pete, kde jste byli v neděli lyžovat? Cestou domů jsme vás potkali v Karlové Studánce a jeli jste opačným směrem než jsem čekal.
Pete, kde jste byli v neděli lyžovat? Cestou domů jsme vás potkali v Karlové Studánce a jeli jste opačným směrem než jsem čekal.
I my se přidáváme ke chvále a díkům za sraz, jeho organizaci a velkou účast
(tím se ovšem nemaže Vladanův velký černý puntík za neúčast, že jo
).
Díky Longovi, že nám vzal do Prahy prkna a Markéta nám je přivezla až domů...
Díky těm pár lidem, kteří nebyli líní a vykopali se aspoň na chvíli na sjezdovku (viz skromné hromadné foto), že stále ještě drží nad vodou záměr srazu jet si zalyžovat
.
Díky všem, že tolerují stále se rozrůstající dětský MZ koutek a tímto se i omlouvám Jindrovi, že ho v poledne děti vzbudily
.
A nakonec musím vyjádřit obdiv (zejména) všem holkám - řidičkám, že v tom marastu zdárně dojely domů.
A nakonec na ty naše gsifty luk hýr: http://kipenzi.rajce.idnes.cz/Zimni_MZ_ ... _5.-8.2.15

Díky Longovi, že nám vzal do Prahy prkna a Markéta nám je přivezla až domů...
Díky těm pár lidem, kteří nebyli líní a vykopali se aspoň na chvíli na sjezdovku (viz skromné hromadné foto), že stále ještě drží nad vodou záměr srazu jet si zalyžovat

Díky všem, že tolerují stále se rozrůstající dětský MZ koutek a tímto se i omlouvám Jindrovi, že ho v poledne děti vzbudily

A nakonec musím vyjádřit obdiv (zejména) všem holkám - řidičkám, že v tom marastu zdárně dojely domů.
A nakonec na ty naše gsifty luk hýr: http://kipenzi.rajce.idnes.cz/Zimni_MZ_ ... _5.-8.2.15
řekl bych, že jsem si nechal ujít parádní akcičku 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

to mě sakra nemůžete někdo vyfotit normálně? všude vypadám úplně na šrot 

Harry: No, úplně na šrot ne, ale pod vlivem jsi byl většinu času 

Vladan: Si piš! Byla to vypečená akcička, no, chyběl jsi nám tam 

Harry: spíš na těch fotkách s dětma vypadáš, jakobys je chtěl sežrat 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

ale takhle mě přistihnout při činu, jak zírám na kozy..... to se povedlo 
http://kipenzi.rajce.idnes.cz/Zimni_MZ_sraz_-_Ludvikov_5.-8.2.15#P2050005.jpg

http://kipenzi.rajce.idnes.cz/Zimni_MZ_sraz_-_Ludvikov_5.-8.2.15#P2050005.jpg

Kipi: Fajn dokumentace, ale ulož to prosím ještě někam odkud se to dá civilizovaně stáhnout, děkuji 
Vladan: Máš "áčko", takže doufám, že do Mezihoří dorazíš s nějakou adektvátní omluvenkou, rodinné důvody ani bolest břicha se předem neuznávají
Jinak každopádně škoda, do poslední chvíle jsem doufal, že budeš alespoň v sobotu večer házet sněhové kuličky do oken abychom tě pustili dovnitř... 
Harry: Ale jdi, vždyť ti to všude sluší

Vladan: Máš "áčko", takže doufám, že do Mezihoří dorazíš s nějakou adektvátní omluvenkou, rodinné důvody ani bolest břicha se předem neuznávají

Harry: Ale jdi, vždyť ti to všude sluší

Viktor and all: to víte, jak děti rostou a já stárnu, rodinné důvody jsou čím dál závažnější. Časem pak dojde ke zlomu a opačné tendenci a moje účast a angažovanost se zase vrátí do starých kolejí. Je to nutný průsečík produktivní částí života a pomalá ale jistá cesta ke spokojenému stáří 

Zdar bando. Díky za zimní sraz. První večer se povedl, moc z něho nevím a ani se mi nechce věřit co jsem dělal 
A jak píše Kipi, dětská sekce se rozrůstá

A jak píše Kipi, dětská sekce se rozrůstá

Vladan: tak bych řek, že děti rostou asi stejně, naopak čím jsou starší tím jsou samostatnější a my stárneme asi zhruba stejně... Kdy se můžem těšit na Break point?
Letos?

Nevím, nevím, jestli to stojí za stažení
... http://ulozto.cz/xH9dS9vo/ludvikov-2015-zip