Pozor na nekvalitní benzín po Zimě !!!
Re: Pozor na nekvalitní benzín po Zimě !!!
Přijde ti to hrozně vtipné nejspíš proto, že už příliš dlouho čekáš, než ti Mišo doskládá právě tu Jawu, na které bys mohl jet palbu. Asi už jsi zapomněl, že jsou i motorky bez knoflíku SPORT... 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Vladan: To neřeš... časem na gauči se prostě stírá rozdíl mezi řidítkama a svítícím mikrofonem 

Po té, co jsem si minulý víkend s eminou trochu trochu pohrál (výměna vzduchového filtru, manžety sání, jehly karburátoru), tak teď taky jezdí palbu
na přes 20 let starou vránu
- až se skoro začínám bát 
Líp se sbírá do otáček a tahá už kolem 3 tis, dokonce mne zarazilo, že na pětku při 90-tce na rovině se mnou měla tendenci při těch 3 tis, ještě zrychlovat, což se mi dřív nestávalo, musel jsem jí víc vytočit na 4-ku...
Ještě opět zkusím ten zázračný stovkový benzín

Líp se sbírá do otáček a tahá už kolem 3 tis, dokonce mne zarazilo, že na pětku při 90-tce na rovině se mnou měla tendenci při těch 3 tis, ještě zrychlovat, což se mi dřív nestávalo, musel jsem jí víc vytočit na 4-ku...
Ještě opět zkusím ten zázračný stovkový benzín

Vladan + Škorp: Pitomečci pitomí... 
Jinak co se týče Jawy, tak dle intenzity komunikace s Mišem už na ní jezdí nový spokojený majitel někde na Ukrajině... Prý nějaký Putin, neznáte ho?

Jinak co se týče Jawy, tak dle intenzity komunikace s Mišem už na ní jezdí nový spokojený majitel někde na Ukrajině... Prý nějaký Putin, neznáte ho?

Viktor: sis wo to řeks 

MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Včera jsem po zimní odstávce startoval Rotaxe. Abych předešel zbytečnýmu trápení, rovnou jsem vylil z plovákovky to, co tam po zimě zbylo a pustil benál z nádrže. Naskočil na třetí dupnutí. Dřív bych vymlátil baterku, než by se do karbu dostalo něco hořlavýho...Ten vylitej zbytek jsem zkusil zapálit na plechovým tácku - hořel sice pěkně, ale bublal jak při smažení řízků 

Zlatý véenko.....nic nevylejvám, otočím klíčkem zmáčknu startér a lup....už to blafe.... Holt cruiser a né nějaký endůro...

fery251: jestli už ten tvůj cruiser nebude spíš zvyklý na ty sračky z Polska a tady mu šmakuje i speciál 

Tak mam za sebou první letošní jízdu. Bylo to zajímavý... Z garáže jel Skorp na Címošovým vozejku a dneska jsem si ho vyzved i s platnou technickou (po víc jak roce), takže superservis. Oproti ránu se po poledni umoudřilo počasí, suchý silnice, slunko, tak jsem od Címoše odjel přesně opačným směrem, než máme garáž. Když jsem se vracel a nad Prahou seděl černej mrak, tak jsem ho chvíli objížel, ale stejně jsem se nakonec musel skutálet z kopce k Vltavě a kilometr vzduchem od garáže jsem to dostal i s kroupama, než jsem se přemotal byl v motorce víc vody než benzínu. Teď všecko sušim v kanclu, těšim se na další vyjížďku a čtu tu, že jsem asi dopad ještě dobře. http://www.novinky.cz/domaci/337513-ces ... hovny.html

mam dotaz, mam v nadrzi benzin cca starej pres pul roku, masina a to jede, jede to "dobre" ale strasne zvoni valec, muze to byt tim?? Hned jak budu mit cestu kolem benzinky, vemu tak kus novyho benelitu, predtim mi to tak nezvonilo minulej rok. Dik
Majkl: asi by to chtelo jeste dodat, co vsechno jsi s tou motorkou behem toho pul roku udelal... Nezapomnel jsi treba na ty gumy na stranach valce?
natankuj a uvidíš, stejně tě to nemine [img]http://www.brunensis.profitux.cz/smile/ms_0935.gif[/img]

kdepak, gumy tam mam, zkusim vzit 1oo oktan co to udela 

zkus tam nalejt nějakej stooktan

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
A nezlepšil se Ti sluch? 

Já tu mašinu asi brzo pošlu ze skály
dneska sem tak tak dojel, spadla mi spojka, takže zase rozdělávat, hlavně že sem to odmašťoval a dával si na tom záležet aby se nestalo to, co se stalo...
Krám skurvenej...

Krám skurvenej...
Majkle když tě tak poslouchám tak to prodej vyprdni se na to a jezdi na odstrkovadle, to je jen kus plastu a bakelitový kolečka, to se ti snad nevysere.

MZ 251 - > Honda XL600V Transalp
Nalepils tu spojku na lepidlo, nebos to dal na sucho? Chce to nalepit na Loctide 648 na kovový spoje... Odmastit ideálně tetrachlorakem

nelepil sem to, chtel sem to zkusit bez toho, odmastoval sem to dostatecne, udelam to znova a uvidime, nejak si poradim a snad se zadari 
Jindra, jen zbabelec se vzdava
ja se jen tak odradit nenecham, sice me uz nervy nekdy dost praskaj a litaj veci luftem, ale to je asi normalni, zkusim ten loctide a uvidime.
A jeste otazka, kdyz to nalepim, pujde to potom nekdy stahnout, kdyby neco??

Jindra, jen zbabelec se vzdava

A jeste otazka, kdyz to nalepim, pujde to potom nekdy stahnout, kdyby neco??
Pokud se ti někdy v minulosti ta spojka protočila tak je možný že máš sedřený ty dosedací plochy. V tom případě pomůže jen to lepidlo, pokud ani to ne tak se nevyhneš shánění novýho koše.
MZ 251 ETZ -> Yamaha XJ 600S -> Yamaha FZS 600 Fazer -> Honda XL650V Transalp
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Majkl: ano nahřáté to jde sundat.
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.

až si to lepidlo koupíš, přečti s příbalovou informaci... nezkoušej vymejšlet vymyšlený... pokud chceš aby to fungovalo, udělej, co ti tady píšu

Udělám přesně to, co mi píšeš
předtím, se mi neprotočila, ale tomu ko****** předemnou asi jo...

Obědnávám a hned, jak bude čas, tak dám vědět, jak to dopadlo 

Tak pěkný, opravdu krááásně to žvejklo kliku, jen co je pravda...
https://imagizer.imageshack.us/v2/735x5 ... 5/tkq4.jpg
Du se někam vyplakat už... Vím, že tohle se tu taky někomu stalo, napadá mě, nanést epoxit, obrousit/osoustružit, to stejný spojka, podobnej stav a pak to přilepit...
https://imagizer.imageshack.us/v2/735x5 ... 5/tkq4.jpg
Du se někam vyplakat už... Vím, že tohle se tu taky někomu stalo, napadá mě, nanést epoxit, obrousit/osoustružit, to stejný spojka, podobnej stav a pak to přilepit...