Harry: jo máš pravdu, já jí koupil když mi bylo 17, nevěděl sem o tom nic a ani si nic nepřečetl, teďka už mám všechno skoro hotový, jen jí složím a můžu jezdit, do května bych chtěl být hotovej, tak snad budu. Teďka už nemá cenu řešit koupi jiné, prostě když doslouží, tak už na to seru a našetřím na pořádnou mašinu. Teďka si dávám na všem záležet a všechno dělám s maximální pohodou a precizností a nikam nespíchám, dřív sem sem udělal všechno mrd mrd a bylo to znát, časem se to vysralo...
Já vím, že sou neorigo díly šunt, ale v motoru je všechno origo, až na tu hřídel, ale ještě zvážím koupi, díval sem se na to a možná se na to vyseru... Kupoval sem klikovku z motoprodejny a vypadá dobře, motor se ztišil o 50%!!
Některý díly stojí fakt zahovno a plno se toho musí upravovat, rozetu sem musel taky stáčet na soustruhu, ono jak co... njn ti kteří to vyrábí sou holt bandá zm***
Máš pravdu, už dávno sem mohl mít XT 660 X, ale já chcu MZ
Potom jí neprodám, nechám si ju a budou na ni třeba jednou lítat moje děcka

zůstane v rodině, už mě stála hodně peněz a hodně práce na to, abych to prodal někomu, kdo to akorát skurví a bude se k tomu chovat jako prase!!!!
Potom si koupím to XT a budu spokojen, bude holt víc motorek no