;)
;)Jarada: Tak hlavně, že je po problému...

Nerad bych měl přezdívku Žižka nebo Stevie Wonder
 Nerad bych měl přezdívku Žižka nebo Stevie Wonder 

A vožerem si držky
 A vožerem si držky 
 Tak tam se uvidíme
 Tak tam se uvidíme  

tady na netu se toho navykládá...
 tady na netu se toho navykládá...

furt a furt bude sypat, jak tady pisem na foru kecy a kdesi cosi...
 furt a furt bude sypat, jak tady pisem na foru kecy a kdesi cosi...  
  :-|---:-|---:-|---
:-|---:-|---:-|---

To vam tak moc vadi, ze nejsme vsude a hned? ja o vikendu sem skoro porad s pritelkyni, u pc nesedim, do hospod chodim 1x za 3-4 tydny a to na par piv
 To vam tak moc vadi, ze nejsme vsude a hned? ja o vikendu sem skoro porad s pritelkyni, u pc nesedim, do hospod chodim 1x za 3-4 tydny a to na par piv  To jeste nejak vydrzite ne?
 To jeste nejak vydrzite ne?  Nebo vam de tam moc o to, poznat co sme za ksichty??
 Nebo vam de tam moc o to, poznat co sme za ksichty??  

to je skoro na 100 km
 to je skoro na 100 km  

a víš co... mě to je vlastně buřt, jen prostě říkám, že ty vaše výmluvy jsou hrozně chabý a že kdybyste opravdu chtěli dojet, tak si to prostě zařídíte... tvůj xicht mě taky nezajímá, ani to, kolik vypiješ měsíčně piv... hlavně že seš furt s kočkou.... ta určitě žere nejvíc peněz
 a víš co... mě to je vlastně buřt, jen prostě říkám, že ty vaše výmluvy jsou hrozně chabý a že kdybyste opravdu chtěli dojet, tak si to prostě zařídíte... tvůj xicht mě taky nezajímá, ani to, kolik vypiješ měsíčně piv... hlavně že seš furt s kočkou.... ta určitě žere nejvíc peněz 

ja uz nebudu nic psat, to nema smysl
 ja uz nebudu nic psat, to nema smysl  to je jak do dubu
 to je jak do dubu 

ty ses asi neodraditelnej
 ty ses asi neodraditelnej  ocividne se divam, ze Te to celkem bavi
 ocividne se divam, ze Te to celkem bavi 
 hrozně mě zajímá, kolik toho sneseš... a jestli pak třeba nedojedeš na sraz kvůli tomu, že tě na foru sral nějakej Harry s kterým se vážně netoužíš potkat
 hrozně mě zajímá, kolik toho sneseš... a jestli pak třeba nedojedeš na sraz kvůli tomu, že tě na foru sral nějakej Harry s kterým se vážně netoužíš potkat 

ty se urejpanej to je v prdeli, vsak rejpej
 ty se urejpanej to je v prdeli, vsak rejpej  snesu toho mraky
 snesu toho mraky  tohle me fakt nejak nerozhodi a na ten sraz dojedu, neboj se
 tohle me fakt nejak nerozhodi a na ten sraz dojedu, neboj se  a ano, uz ted se s Tebou netouzim potkat
 a ano, uz ted se s Tebou netouzim potkat 
 :D-x
:D-x

Děte se kuchat někam pod most a nespamujte mi tu vlákno
 Děte se kuchat někam pod most a nespamujte mi tu vlákno