Zimní sraz 2024
Zimní sraz 2024
KDE: Ludvíkov (okr. Bruntál)
Ahoj všem,
Zimní sraz zůstal jednou z mála stálic, kde můžeme bez obav vyvést partnerky, rádoby partnerky, ratolesti i sami sebe bez ohledu na počasí, jelikož jednostopá vozidla zůstávají v lepším případě doma v teple pod plachtou a čekají, až se oteplí... Místo konání drtivá většina dobře zná, takže bližší informace vítaným nováčkům případně poskytnu na vyžádání. Stejně tak i většina dobře ví, že jeden z majitelů objektu semnou už párkrát vydrbal, ale tentokrát jsem oslovil jeho bratra a zatím je ta komunikace lepší, takže věřím, že vše klapne. Cenově to vychází rok co rok hůř, stejně jako asi vše kolem + se bude účtovat i elektřina, což nedokážu určit, kolik to tak bude, takže cena za dospělou osobu na noc je odhadnuta na 350-400 Kč, děti jako vždy nic. Jelikož mi v tom budou viset nemalé finanční prostředky, poprosím každého z účastníku o nevratnou zálohu 500 Kč za dospělého na účet 1845488153/0800. Přijetí jako vždy potvrdím. Jako vždy platí, že čím víc nás bude, tím to bude finančně přijatelnější... Nějaký ten pátek jsme se neviděli, tak snad to teď napravíme, těším se
Kdo zatím jede?
Polis + 1 nebo 2 nebo 3 (záloha 1000)
Radka + 1 + 1 (záloha 1000)
Ondra + 1 + 2 (záhoha 500)
Karel + 1 + 2 (záloha 1000)
Naposledy upravil(a) Viktor dne pon 15. led 2024 11:43, celkem upraveno 6 x.
Re: Zimní sraz 2024
Letos bychom měli konečně projet to ARO co tam parkuje
Můžu ti zase poslat víc peněz ať si předplatím celé ubytko nebo bys v tom měl bordel?
Můžu ti zase poslat víc peněz ať si předplatím celé ubytko nebo bys v tom měl bordel?
Jindra: Pošli jen 500, nebudu pak muset myslet na to, že dal někdo více...
...spíš asi ne
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
Já bohužel v tomto termínu nemohu.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Už se nám to blíží a nějaké místo volné ještě je, tak neváhejte
Jinak všem vše nejlepší do roku 24
Jinak všem vše nejlepší do roku 24
Zítra vás poprosím o příjezd nejdříve v 15:00, děkuji a těším se
Jak je poslední dobou už obvyklé, tak nedorazím, bohužel dnešek a zítřek musím být v práci a na to, přijet do Ludvíkova na jednu noc, je to od nás z vesnice moc daleko
Navíc jediné auto, co mám momentálně obuté na zimákách, je stará Felda,co jsem koupil před rokem a něco a dávám ji postupně do pucu; i když pevně věřím, že by tam i zpět dojela
Tak si to tam hezky užijte a upozornění pro ty, co by náhodou chtěli jet lyžovat na Karlovu Studánku, v sobotu přes den je sjezdovka pro veřejnbost zavřená, konají se tam nějaké závody, ale na večerní lyžování už bude otevřeno.
Navíc jediné auto, co mám momentálně obuté na zimákách, je stará Felda,co jsem koupil před rokem a něco a dávám ji postupně do pucu; i když pevně věřím, že by tam i zpět dojela
Tak si to tam hezky užijte a upozornění pro ty, co by náhodou chtěli jet lyžovat na Karlovu Studánku, v sobotu přes den je sjezdovka pro veřejnbost zavřená, konají se tam nějaké závody, ale na večerní lyžování už bude otevřeno.
Lyžování se nakonec nekonalo, vyhrály boby a sáňky... V sobotu jsme vyrazili na Praděd, počasí nám přálo