Jelikož Eliška zatím neoficiálně ohlásila přesun své tradiční akce na červen, dumal jsem s Jindrou nad tím, že by nebylo špatné podniknout nějakou akci ještě před tím... Termín nám vyhovuje 20-22.4.2018, lepší by to bylo v květnu, ale tam jsou nějaké prodloužené víkendy a ty už má podle všeho pár lidí obsazených... Ptal jsem se Radky, zda by se toho ujala, ale řekla mi že nebude mít čas na organizaci z důvodu velkého pracovního vytížení. Napadlo nás taky jestli by nás nechtěl přivítat Brašule v jeho novém působišti, což dostal za úkol taktně vyzjistit Vladan jako člověk jemu nejbližší... Jindra navrhl tuto destinaci v Orlických horách
http://www.chataradost.cz/?page=vklad2& ... vyberstyl= odkud má vlastní a dle všeho dobrou zkušenost. Navíc víme že Orličky jsou super, protože se do nich takřka všichni projedeme stejně... Snad jen krom Červa který je má za domem

. Jsou vítány i další návrhy a pokud by se toho někdo ujal, bylo by to určitě super. Prosím tedy o vyjádření zda by byl o akci zájem a případné návrhy kde bychom to mohli spáchat