MZ SRAZ 2013 - ORLOVÁ
MZ SRAZ 2013 - ORLOVÁ
Zdar bando, tož tu je oficiální pozvání na Orlovský MZ sraz 2013:
1. Sraz se koná v Orlové, poslední víkend v červnu, tj. 28.-30.6.
2. Bude vybíráno vlezné, 200,-, ve kterém jsou jako minulé ročníky zahrnuté snídaně a nějaké velké jídla (guláš, klobása, gril).
3. Vlastní půllitr, štucek, krýgl výhodou.
4. Dovezte si vlastní stany, spacáky, karimatky, pro sociální případy bez těchto vymožeností bude opět nachystán velký vojenský stan.
5. Kdo byl loni a trefí, může dojet přímo na srazplac, kdo ne, ať dojede k Bille a zavolá, během chvilky si pro Vás někdo přijede, číslo na mě: 777 27 14 76
6. Program bude klasický, tj. vyjížďka, soutěže, ceny, nějaká ta živá a reprodukovaná hudba, ale hlavně plno chlastu a srandy
7. To je snad všechno, kdybych si ještě na něco vzpoměl, tak to sem hodím...
1. Sraz se koná v Orlové, poslední víkend v červnu, tj. 28.-30.6.
2. Bude vybíráno vlezné, 200,-, ve kterém jsou jako minulé ročníky zahrnuté snídaně a nějaké velké jídla (guláš, klobása, gril).
3. Vlastní půllitr, štucek, krýgl výhodou.
4. Dovezte si vlastní stany, spacáky, karimatky, pro sociální případy bez těchto vymožeností bude opět nachystán velký vojenský stan.
5. Kdo byl loni a trefí, může dojet přímo na srazplac, kdo ne, ať dojede k Bille a zavolá, během chvilky si pro Vás někdo přijede, číslo na mě: 777 27 14 76
6. Program bude klasický, tj. vyjížďka, soutěže, ceny, nějaká ta živá a reprodukovaná hudba, ale hlavně plno chlastu a srandy
7. To je snad všechno, kdybych si ještě na něco vzpoměl, tak to sem hodím...
Re: MZ SRAZ 2013 - ORLOVÁ
Přijedu jen pokud bude ten guláš co byl na "motopokecu"... Když nebude, přijedu taky, ale budu pindat víc, než obvykle...
Jedu i s Mončou(tu)
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Koukám, že mi nějak poslední dobou není dáno se těch orlovských srazů účastnit , o tomhle víkendu bohužel odjíždím s "rodinou" na dovolenou...
Márty: V pátek určitě nevyrážíte, takže si tě rodinka vyzvedne v sobotu, případně pomůžeme s tvým naložením
No, těžko by si mne mohla vyvednout, odjíždíme v sobotu ráno busem a bohužel cesta z Práglu do Orlové a naopak není na hoďku...
juchů, určo pojedu - na konci června by se už mohlo začít oteplovat [img]http://www.brunensis.profitux.cz/smile/ms_0300.gif[/img]
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
Márty: Ty máš furt něco...
Vladan: Já myslím, že jo, říkali, že koncem září by to počasí mohlo už být i na koupaliště...
Vladan: Já myslím, že jo, říkali, že koncem září by to počasí mohlo už být i na koupaliště...
Myslim, že nám to letos nevyjde...
Vladan: chtělo by to přimontovat radlicu... preventivně
Skorp: jen nám vychovejte to malé eMZeťátko
a koukám, že se zatím nehlásí ti kluci z okolí, co slíbili, že dorazí
Skorp: jen nám vychovejte to malé eMZeťátko
a koukám, že se zatím nehlásí ti kluci z okolí, co slíbili, že dorazí
Tež se přikutálím.
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
-
Já se tež objevím
Harry, Harry, pokud myslíš nás, tak sme se právě domlouvaly co a jak bude. Já opravdu velice rád, ikdyž to není zrovna nejblíž, tak scháním přátele a kolegy, co by byly ochotni. Sám tam hold nepojedu
Bohužel můj kolega Majkl, s Vám jistě velice dobře známou MZ ETZ 250 Prý uvidí, a jelikož máme před maturitou a tak vůbec, tak nemá moc ani já tedy 2x moc financí. Takže no zkrátka bližší info. podáme později... Dojet chceme, ale každopádně
Bohužel můj kolega Majkl, s Vám jistě velice dobře známou MZ ETZ 250 Prý uvidí, a jelikož máme před maturitou a tak vůbec, tak nemá moc ani já tedy 2x moc financí. Takže no zkrátka bližší info. podáme později... Dojet chceme, ale každopádně
Jarada: z kama vlastně s Majklem jste? Pojede tam spousta lidí z celé republiky, takže se můžete k někomu přidat.
Jarada: Tou dobou by jste měli mít už po maturitě, ne? Já teda nevím jak je to teď s tím novým systémem, ale já maturoval už koncem května, ale nevím, co studujete a pokud děláte třeba nějakou nástavbu, tak tam to bylo i za mě později... Každopádně pokud už budete mít úspěšně po matuře, objedete rodinu a ti vám něco přispějí, teda možná, mě nikdo peníze taky nedal... Jinak pokud si vzpomínám, jste všichni z okolí Brna a z tama bys určitě sám nejel...
Já sem z Velatic okr. Brno-venkov A Majkl je z Jundrova v Brně. No děláme nástavbu, ale úspěšně pomaturitě to nevypadá ani projednoho z nás Takže místo peněz to bude spíš My maturujeme koncem května, ale nevím, jak tobude s prací a tak. Chci hned po škole nastoupit na místo, které mám domluvené a popř. kdybych se tam nedostal, tak opakovat ročník Říkám je to zašmodrchané aještě se uvidí.
Letošní Orlová je pro mě s velkým otazníkem, něco už na ten víkend mám, ale pokud by to odpadlo tak bez váhání jedu..
MZ 251 ETZ -> Yamaha XJ 600S -> Yamaha FZS 600 Fazer -> Honda XL650V Transalp
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Zdarec, ještě netuším jak to budu mít se zkouškama ale udělám všechno pro to abych mohl dorazit
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Dle dnes zjištných informací bych už měl tou dobou snad být i Ing. stejně jako Jindra, takže eventuelně bude co zapíjet:)-D
Dle mnou zjištěných informací to u tebe není až tak jisté(:P)
Majkl, Jarada > pokud nás bude víc, beru taky zweitakt [img]http://www.brunensis.profitux.cz/smile/ms_1702.gif[/img]
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)
-
Čím víc zweitaktů, tím víc Orlová ;-)
Ano ano, tak se mi to líbí, pěkně jim tam ty stěžující si spoluobčany "vykouříme"
-
Viktor: Ale Viktore, už jsi viděl, že by si někdo stěžoval?
Motofahrer: To je vlastně fakt, ty voláš policii sám