Zimní sraz 2015 - (5. - 8. února 2015, Ludvíkov)
Zimní sraz 2015 - (5. - 8. února 2015, Ludvíkov)
Termín: 5-8.2.2015
Místo konání: Ludvíkov (obec mezi Vrbnem pod Pradědem a Karlovou Studánkou)
K dispozici jsou 4 pokoje, 1x dvoulůžkový, 3x třílůžkový a 1x čtyřlůžkový (velký dvoulůžkáč kam dáme případně přistýlky) + neomezený počet volné plochy k noclehu. Právo rezervace a výběru pokoje má klasicky ten, kdo pošle dříve rezervační poplatek 200 Kč za osobu na můj účet 1845488153/0800 (do zprávy pro příjemce uveďte jméno). Děti do 100cm vzrůstu se nepočítají . Předpokládaná cena je 250 Kč za osobu na noc, jídlo si řeší každý sám, pivo zařídím. Pro případné nováčky uvádím, že chata je plně vybavena a krom přezůvek není potřeba nic navíc vozit... Nechť tedy započne boj o místa
Místo konání: Ludvíkov (obec mezi Vrbnem pod Pradědem a Karlovou Studánkou)
K dispozici jsou 4 pokoje, 1x dvoulůžkový, 3x třílůžkový a 1x čtyřlůžkový (velký dvoulůžkáč kam dáme případně přistýlky) + neomezený počet volné plochy k noclehu. Právo rezervace a výběru pokoje má klasicky ten, kdo pošle dříve rezervační poplatek 200 Kč za osobu na můj účet 1845488153/0800 (do zprávy pro příjemce uveďte jméno). Děti do 100cm vzrůstu se nepočítají . Předpokládaná cena je 250 Kč za osobu na noc, jídlo si řeší každý sám, pivo zařídím. Pro případné nováčky uvádím, že chata je plně vybavena a krom přezůvek není potřeba nic navíc vozit... Nechť tedy započne boj o místa
Re: Zimní sraz 2015
A ten rezervační poplatek se k výslednýmu nocležnýmu přičítá nebo se z něj odečítá?
Viktor: Odeslal jsem Ti 400,- Takže myslím, že ten dvoulůžák jako minule bude uplně nejlepčejší.
Kipi: To jsou mi otázky toto... Pokud na poslední chvíli nepojedeš, propijeme ho, pokud normálně pojedeš, bude odečten jako vždy
Skorp: Gratuluju, už nejste na chodbě Jinak přijetí peněz ještě potvrdím, ať je vše "košér"
-
Jedu a počítám, že mi to taky vyjde od čtvrtka... Zálohu posílám.
Přijedem 2, od čtvrtka,když to bude na posteli a ne na zemi je jedno jaký pokoj, záloha odeslána
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
My jedem také už od čtvrtka, zálohu máš na účtě.
jedu taky, ale nevím kdy se dostanu k odeslání zálohy.... ono je stejně jedno, kde nakonec upadnu
Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Viki: Tak jsem ti taky něco poslal
Re: Zimní sraz 2015 - (5. - 8. února 2015, Ludvíkov)
Viki: Ještě jsem drobet upravil název vlákna, aby všem bylo jasné, co, kde, kdy
Takže záloha zatím dorazila od Škorpa a Kipi, Peteho + paní a od Radky
Márty: Pokud to staré vlákno nejde vymazat, tak v pohodě
Márty: Pokud to staré vlákno nejde vymazat, tak v pohodě
Viki: Šlo by, ale asi je to zbytečné, když je zamčené
Zdarec, posláno 400,-, zamlouval bych si jeden z třílůžáků
Long: Takže malý "dlouhý" Long už vyžaduje vlastní postel, ano?
Viktor: No Long si nic moc jinýho zamlouvat nemůže... leda čtyřlůžák
Jak píše Škorp, tak už dvou byl zabrán. Mates potřebuje na spaní klid.
Jde spíš o to, že minule tam s váma byl Márty a měl tedy postel, takhle bude postel obsazena "neplatícím", takže Mártyho musím případně šoupnout jinam
Viki: Mně by nevadilo spát zase s nimi, na rozdíl od Longa v noci běžně nechrápu
Ale beru to, že chtějí mít pro Matýska klid, takže je to na nich...
Ale beru to, že chtějí mít pro Matýska klid, takže je to na nich...
Márty: V tom případě si přišel o postel
Viki: Tak to ne, okamžitě mi nějakou přiděl nebo tě už nebudu mít rád
No je pravda, že jedna postel bude volná. Ale jak znám Mártyho, není to vyhledávač pohodlí na spaní
VIKTOR --- jsou dvě možnosti, buď se může postel přesunout nebo ji samozřejmě zaplatíme.
VIKTOR --- jsou dvě možnosti, buď se může postel přesunout nebo ji samozřejmě zaplatíme.
Long: Vždyť si napsal, že na ní bude spát malý...
Nepsal, na to si se ptal, ale Škorp už dvou zamluvil a na mě zbyl troj, ale tu postel nepotřebujem, jestli je kam přesunou, tak jedině dobře.
Long: Já myslím, že se to nějak dohodne, až se bude vědět definitivní počet účastníků, případně se zaimprovizuje na místě. Já bych to s Váma vyměnila, protože Terezce další nocležník vadit nebude, ale předpokládám, že budem v noci křičet, vstávat, svítít a v šest ráno nám obvykle v cizím prostředí začne skákat po hlavách.
Já myslím, že by měli přijet ještě Polisovi, abychom zavčasu začli tužit novou generaci...
Já myslím, že by měli přijet ještě Polisovi, abychom zavčasu začli tužit novou generaci...