Ahoj všichni. Četl sem to k mojí MZ až včera pozdě večer a teď píšu. No já na ni už asi týden jezdím (jen po okolí do 15km když se chci provětrat) a krom volnoběhu se chová normálně (občas nejde zařadit, musím silou ztuha). Řekl bych že jezdí normálně (jako dřív). Kontroloval sem znovu řetěz, rozetu, zad.kolo bylo venku (nehází) a na nic sem nepřišel. Budík mám druhý od H.S. (chytil sem ho izolačkou, vše funguje), držák budíků nový (jen přehodit). Zrcátko.mám, jen závit na zrcátko v JAWA pumpě je zvětší části KO, tak se pokusím dát zámečníkům jestli něco svedou (zavařit, vyvrtat, nový závit apod.-prý ano, jen to zdemontovat a donést, tak se dnes pokusím zrealizovat). Skusím ji vytáhnout na 2x45km s menším sprintem po D1 u KM. Startuje jako dřív (když se to umí

, taky zvuk od motoru nenaznačuje nic divného, tak do motoru polezu nejdřív přes zimu. Jen při tankování před incidentem v Miroslavi mi vyšla spotřeba 6,29 (což ještě nikdy, ale zase ten nový PL karburátor najel tou dobou teprve cca 180km, všechny trysky nominální).
Dám vědět, ale do zimy ještě musí vydržet, jen ta spolehlivost (když mám jet na svatbu a spoléhají na mě..tak to s tím autem by bylo jistější,zas na motce je to dobrodružnější a napínavější

).
Emil
em74
plešoun z r.1974, stavař, amatérský sváteční neschopný motojezdec (motonováček) sedlající červenou MZ 251 ETZ 1989 (naměřen tlak ve válci 9,1-9,3 jedn.)