Tak jsem to spustil pod novější verzí - zatím jsem neměl čas řešit logo a barvy stylů a asi se sem nedostaly nějaké poslední příspěvky, myslím, že byly dva z 29. 5. od Jindry a Skypana (Ten převod byl neskutečná pakárna, protože by to mělo fungovat automaticky, ale bohužel nefunguje, tak to bylo dost ruční práce)... až bude čas, zkusím pořešit zbytek..
BTW - Styl vzhledu Simplicity by tu měl fungovat normálně
Úprava fóra na novou verzi
Re: Úprava fóra na novou verzi
Tak logo už jsem pořešil, ale barvy to bude tvrdší oříšek, existuje sice na to soft, ale s touhle poslední verzí fóra nefunguje zatím korektně...
Děkujeme
Ten ztracený příspěvek byl návod jak si nastavit Simplicity vzhled (doporučuju, je to mnohem přehlednější) a dotaz, jestli ti nemáme poslat nějaké příspěvky na provoz?
Simplicity se nastavuje takhle: vpravo nahoře u svého jména rozbalíte šipku/Uživatelský panel/Nastavení/Vzhled fóra = Simplicity. Dokonce se vám vrátí i původní zelené barvy
Ten ztracený příspěvek byl návod jak si nastavit Simplicity vzhled (doporučuju, je to mnohem přehlednější) a dotaz, jestli ti nemáme poslat nějaké příspěvky na provoz?
Simplicity se nastavuje takhle: vpravo nahoře u svého jména rozbalíte šipku/Uživatelský panel/Nastavení/Vzhled fóra = Simplicity. Dokonce se vám vrátí i původní zelené barvy
Jindra: Jasně, myslím, že už jsem to sem taky kdysi psal, jak to přepnout na jiný vzhled, ale opakování nikdy neuškodí
Jinak ten vzhled Simplicity se od toho původního pro starou verzi malilinko liší, ale jen v drobnůstkách (některé jiné ikonky a šipečky), takže já ho používám taky, určitě mi přijde přehlednější na mobilu...
Jinak ten vzhled Simplicity se od toho původního pro starou verzi malilinko liší, ale jen v drobnůstkách (některé jiné ikonky a šipečky), takže já ho používám taky, určitě mi přijde přehlednější na mobilu...
Díky Márty že se o nás takto staráš. Doufám že se zas spolu brzy nakouříme
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
Pete: Tak to já taky doufám
Ještě jedna poznámka, pod touto verzí PHP (soft na kterém to jede) nefunguje korektně archiv starého fóra - některé scripty ze staré verze PHP už nejsou novou podporovány - ale tohle už asi řešit nebudu, muselo by se to hledat a přepisovat (nebo pustit na jiném stroji), což asi není nutné, předpokládám, že do archivu starého fóra už stejně nikdo z nás nekouká.
Jako dobrý, ale barva špatný.
MZ forum musí být zelené
MZ forum musí být zelené
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Já vím, Heki