almet

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
simso

almet

Příspěvek od simso »

Čau v dnešní době kdy je na mz těžké sehnat kvalitní díly a sice píst jsem narazil na firmu almet firma je česká a co jsem tak četl jsou velmi ochotní a někde jsem četl že kvalita jejich pístů je na velmi vysoké úrovni no hledal jsem a mají písty i pro mz no já se chci zeptat do budoucna má někdo zkušenosti s těma pístama nejlépe na mz ? Třeba i kdyby někdo udělal srovnání s předchozím jestli to ňák jde :D

domco528

Re: almet

Příspěvek od domco528 »

almet pisty na mz nevyraba a ani neplanuje vyrobu... komunikoval som s nimi cca pred dvoma mesiacmi

simso

Příspěvek od simso »

http://www.almet.cz/pisty-motocykly.html v té tabulce je i mz 150 tak je to asi stará tabulka nebo nevim :D

domco528

Příspěvek od domco528 »

v tabulke moze byt ale mne pani vravela ze na mz nevyrabaju a ani vyrabat neplanuju pretoze nieje velky dopyt. inak tiez som mal zaujem kupit od nich ale ked ich nevyrabaju tak som zhanal inde

simso

Příspěvek od simso »

kde jsi sehnal nebou koupil nakonec ?

domco528

Příspěvek od domco528 »

http://www.motoshop-laco.sk/index.php/kde-nas-najdete

Zohnal som to v lucenci. vraj este stare DDR zasoby mal este par kusov na vybrus 69,5 a 70,5. A co sa vyraba teraz tak nemam dobru skusenost.. Chlapik mi v kosiciach predal vraj kvalitny piest za cca 15€ a po 2500 km sa kusol a musel som dotlacit domov. s tim z lucenca jazdim na plne gule a vsetko vpohode

simso

Příspěvek od simso »

jo ta dnešní kvalita nestojí za nic já vím že jeden člověk kupoval píst na babettu od almetu :D a nemohl si ho vynachválit

Heki

Příspěvek od Heki »

Máte někdo zkušenosti s pístama od firmy ALMOT (Polsko)? Obecně jsem sice názoru, že co přišlo z Polska, stálo vždycky za hovno, ale zase musím podotknout, že písty této značky prodávají i na zweirad-schubert.de. Zkoušel to někdo?

Jinak náhodou DDR píst na stopadinu navíc někdo doma nemáte?
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Obrázek

simso

Příspěvek od simso »

Almot znám ale co čekat nevím já vím že jeden člověk testoval písty berta nebo breta tak ňák myslím že to byli maďaři a nestěžoval si v dnešní době už je to na nic ale furt lepší než nic :D

Odpovědět