nechce se jí
nechce se jí
zdar mz jezdila normálně teď odstávka na týden no a teď to má ten problém že to jede až od 4000 do 3000 se to dere těžce jakoby nejde nebo vynechává něco na ten spůsob prrostě do 3000 je to hrůza dále se zvedla spotřeba a to docela rapidně no a volnoběh je takový rozhrkaný musim si pomáhat plynem jinak to na 1200 otáčkách po chvilce z čista jasna zdechne nevim co s tim je díkes za rady všem.
Re: nechce se jí
jinak dneska jsem vyměnil gumičku sytiče a svíčku na té jsem nenastavoval odtrh no dal jsem ji tam a teď start v pohodě ale teď to má opožděný plyn prostě přidám a přidání se projevý se spožděním a pak se to chvilku drží než zase slezou ale od 4000 už plyn reaguje normal
Teče ti tam dostatečně benzin? Nemáš zasranej filtr???
Tak to jediné jsem si myslel že je blbost a když se teď zamyslím tak není jo dám novej ale nemyslím si že by to mělo vliv na opoždění plynu chcu skusit kontrolu gufera pod zapalkem jinak neptej se proč ale ve výfuku je kratší dobu pecka od meruně.
Jo a mám pocit že spotřeba šla do vrchu. Ješťe chci udělat hladinu ta hodnota by měla být 34mm od hrany nebo 28 tak ňák já teď nevim?
Hladina se ti sama nerozšteluje, jestli to předtím jelo v cajku, tak hladinou to fakt není

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
nevim skusil jsem dnes gufero na klice tak jsem ho tam lehce porovnal lehce zatmelil a je to cajk ALE sice to už jde nádherně do toček a prostě už snad ok ale nastartuje jen bez krytu zapalování jak ho dám tak nic nehodí jiskru a rotor sem měl dole stáhl jsem ho šroubem no nevim jak spátky nasadil jsem ho na klínek klikovky a kladivem ho tam naklepal zlehka jinak nevim jak.
né netmelil jen jsem ho zlehka porovnal zdálo se mi že bylo takové trošku prohnuté bo co ale jako vše ok snad jen když hodim kryt nejde jiskra když bez krytu v pohodě chytne s tím si nevim rady
Tak se to asi někde zkratuje ne? To omrkni, kde co čučí

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
už ok snad jinak děkuji nejspíše to bylo to gufero jo jinak ještě by mě zajímalo proč jsi psal že oddělat filtr ?
OT: Jak jsem si přečetl název příspěvku, tak mě napadaly různé věci o čem by to tak mohlo být.. 

Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

takže ouvej znova naštěstí problém dokážu lépe upřesnit jel jsem a na křižovatce to přišlo mz zdechla a nešla nakopnout za den už po 2 takže jsem dal sytič a prošlápl občas na to chytla a taky nic až když jsem počkal delší dobu chytla no jak chytla tak nešla vytočit respektive šla ale ve vysokých začla jakoby vynechávat jakoby přestala házet jiskru nebo tam nešel benzín pak chcípla zase 1-2 min počkám zase a zase a zase no pak se to rozjelo na 1km a pak zase vyměnil jsem po cestě fajku a bylo to lepší ale pak zase no mám faju ve které je vlákno to blikne když přes ni jde proud neboli svíčka zajiskří ta blikala a občas neblikala no když jsem vyndal svíčku která je tam teď nová bolo mi divné že není pokrytá karbonem ale byla jen taková zlatá a jiskřiště začínalo mít náznak bílé barvy no říkal jsem si že svíčka po ujeté vzdálenosti tak 2-3 km není pokrytá karbonem nebo hnědou barvou je divné tak jsem si vzpoměl že bíllá je chudá směs povolil jsem šroubek více no otáčky klesly a už se nedržely na 2 ale po vytočení se to stalo znovu prostě zase nešla nakopnout chvíly no takže šroub zase o 1,5 otočky a otáčky zase na 2000 šroub na vzduch jakoby nereaguje nebo reaguje ale točím najednou začnou padat a pak kaput jo když to ještě běželo na 2000 tak prostě z ničeho nic zdechla a zase to chvíly nešlo benzín teče hadičkou dobře palivový filtr jsem oddělal jinak mi praskla pojistka z jednoho polu baterky myslim že - no mohlo to být tím že je ten plech na ní není tak široký a ostatní ano já už vážně nevim je to jako kdyby tam bylo 1000 problémů nebo si semnou hrála budu moc rád za každé rady.
Tiez som mal problem ze mi zrazu zdochla a vo vysokych otackach vynechavala. Problem bol v zapalovani. od snimaca otacok idu 3 kabliky cerveny,biely a zeleny . od snimaca idu tie 3 kabliky vyzsie na svorkovnicku a od tamad idu tie kable cez fastonku do riadiacej jednotky. ti svorkovnicku som vyhodil a pripajkoval tie kabliky z riadiacej priamo na tie zo snimaca. chvilu to islo a potom sa to zase zacalo srat a tak som rozmyslal ze dam nove kable priamo z riadiacej jednotky na snimac. natiahol som teda nove kable do riadiacej nanovo napajkoval a ako som to chcel dat priamo na ten plosak so snomacom otacok, tak po odstraneni silikonu na snimaci( ako su napajovane kable na plosaku ako je snimac ) som zistil ze 2 z troch kablov boli odpadnute. taze to vynechavalo preto ze raz to malo kontakt a raz nie. nanovo som ich pripajkoval na plosak novy silikon, spajkoval priamo s timy troma kablami co idu do riadiacej a vsetko nakci jak ma. tie posrate 3 kabliky odstavia celu motorku. skus si to spravit nanovo a uvidis. mne to pomohlo
nevím ty káplíky jsou ok jsou v pořádku čisté neporušené no říkám si že udělám radši to gufero pojistku kábl k fajce a uvidim když ne tak budu hledat dál skusim to ňák já jen vím že ten zelený respektive ta koncovka která má být zapojená nedržela zrovna nejlépe ale přihnul jsem plíšek a je to ok uvidim no každopádně děkuji za radu