MZta Nejede defekt
MZta Nejede defekt
Zdárek Mzťáci Mám problém který mi nejde pořešit, až to nechápu ...Moje MZta mi vyhlásila stávku motor je po výbrusu a po složení jsem najezdil asi 500km v pohodě a jednoho dne už nešla nakopnout zapalovaní funguje jiskra je velká a hodně silná ,karburátor je vyčištěný a dáva benzín předstih už mám tak jak jsem to pořídil takže v pohodě ,ale prostě jí nenahodim ani za boha ne. skoušel jsem i indukční cívku a v pořádku i přivod paliva je v pohodě až jsi opravdu nevim rady co stim proto uvítam nějakou hodně užitečnou radu Jedná se o MZ ETZ 125 Saxon Sportstrar a nechci aby tato motorka skončila protože jich v Čr je jenom asi 5 ks je to kus co se jen tak nevidí motorově to je klasická ETZka s rozdílem jenom že má karburator Bing53 a oilmaster.. Děkuji za každou radu S pozdravem Robinn
Re: MZta Nejede defekt
A škytne si, když se ji snažíš nahodit, střelí do výfuku nebo tak něco? Nebo nedělá vůbec nic? Když vyndáš po startování svíčku, je mokrá?

A seš si jistý, že tam ten benzín teče?
Zkus tu svicku a strikni trochu benzinu primo do valce, zasroubuj a zkus nakopnout.
No tak už to šlape ale nevim jak dlouho
chyba byla ta že příruba karbecu jeden ze 2 šroubu měl stržený zavit ,a proto vznikla mini škvírka mezi karbecem a válcem a vubec jsem jsi toho nevšim .Tak jsem obnovil zavit ,udělal nové těsnění , A dal nové šrouby a už to drží jako nové... Co se týče svíček tak jsem asi na tom vystřídal 3 nové
A benzín tekl ,protože svíčka byla mokrá ..Prostě že to nesedělo tak jak má , prostě to nefungovalo. JIank pánove děkuji za rady... S pozdravem Robinn