prestava tahat pri vysich otackach
prestava tahat pri vysich otackach
Caute chalani. Kupil som si MZ 251,ale je dost rozhasena. Od spodu tiez bohvie ako netaha,ale ked dam plyn na plno,tak strati tah a ked idem na 3, 4ke zacne jju sekat,ako keby dosiel benzi. Ked uberem, tak to prestane, ale netaha, postupne sa vsak zacne rozbiehat. Ale naozaj pomaly. Myslite, ze to moze byt aj motoz zodraty? Diky za vase tipy
Re: prestava tahat pri vysich otackach
Zkus jinou svíčku

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Pokud to nepomůže tak vyčisti karburátor tlakovým vzduchem a znovu ho nastavit velký šroub 4ot. malý 2,5ot. jehla druhý zářez od spodu ale pamatuj na Harryho opravárenské desatero
Díky hoj.73 

Caute chlapi,diky za rady,konecne som sa k tomu dostal. Nebol som sa este previest,lebo som nechcel ludi budit nocou. Chytila vsak pekne. Vymenil som sviecku a fajku,kabel nemali. Ale hlavne som vycistil nadrz,ventil a karburator.bolo tam riadne svinstvo. Nastavil som aj karburator. Bol som prekvapeny, ihla bola na chytena na 4.zareze (na samom konci) velky sroub bol na 0,5otacky a maly na 2,5otacky.
Som teda zvedavy,ako to pojde, ked to vytocim. Ale aj tak mam pocit ze je zodraty motor.
Ak by ste vedeli kolko stoji vybrus napiste, aby som mal zhruba predstavu.
Diky zatial čágos
Som teda zvedavy,ako to pojde, ked to vytocim. Ale aj tak mam pocit ze je zodraty motor.
Ak by ste vedeli kolko stoji vybrus napiste, aby som mal zhruba predstavu.
Diky zatial čágos
Nevím kolikrát už jsem to psal, ale když rozšteluješ všechno najednou, tak to akorát ještě víc dosereš... jinak výbrus se dá pořídit za nějakých řekněme 1300 Kč.

Caves.spatne som to napisal sviecku a fajku som menil skor a skusal som to(bohuzial bez zmeny)
Akurat som nemal cas vyskusat to po tom karbci.som na to hodne zvedavy
Za tvoje rady dik Harry
Akurat som nemal cas vyskusat to po tom karbci.som na to hodne zvedavy
Za tvoje rady dik Harry