DID retaz pre MZ Etz 150

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Stuntbiker

DID retaz pre MZ Etz 150

Příspěvek od Stuntbiker »

Nazdar
Vkuse sa mi trha retaz a tento krat ma to fakt nasralo trafilo mi to zapalovanie nasponovana bola dobre v zadnom kolese mam nove loziska aj v rozeet vsetko som premazal praskla znova spojil znova vsetko skontroloval a zas praskla potom pozeram a vsade ma neskutocnu volu
Upozornujem retaz ma len rok aj pol !
Cele oznacenie retaze je 428H 1/2x5/16 ale v DID verzii presne tejto retaze su len zahranicne eshopy s drahym postovnym preto sa pytam ci to niekto riesil alebo ci staci pouzit len 428H a 1/2x5/16 nebrat v uvahu.
Dakujem za odpovede
Love ♥MZ♥

Márty
Administrátor

Re: DID retaz pre MZ Etz 150

Příspěvek od Márty »

Já použil na svou dvaapůli řetěz DID428HDBB a paráda, koupil jsem ho zde: DKRACING
Obrázek

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Akorát, že k vám na Slovensko mají poštovné 400 Kč, což je skoro 15 euro :S
Obrázek

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Tady je poštovné na Slovensko při platbě předem "jen" 185,- Kč - cca něco pod 7 euro
Obrázek

Stuntbiker

dakujem za odpoved !
Sedi ti pekne ? Lebo tie cisla : 1/2x5/16 tam nevidim ci vlastne vobec niesu podstatne ? :S
A na motoprodejny je retaz na mz ze vraj aj na sportovy ucel co na to hovorite ?
Love ♥MZ♥

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Sedí výborně, a není s ním žádný problém, jezdím sice hlavně v jednom, ale většinou dost naložen, u řetězu je důležitá také ta pevnost v tahu, což je u DID428HD pro stopadinu s rezervou
Jinak předpokládám, že pokud u řetězu na moto-prodejně píší, že je určen i pro závodní účely, tak bude mít tu pevnost v tahu vyšší, než normální... ale stejně bych tam dal radši DID i když vyjde dráž.

Ta čísla jsou rozměry (uvádí se třeba u řetězů ČZ, které by prý za rozumnou cenu měly mít dobrou kvalitu, ale já měl původní řetěz na MZ-tě právě ČZ a nic moc - asi to byl některý z těch horších typů).
Řetěz DID s označením 428 je splňuje, to znamená, že tam můžeš dát teoreticky jakýkoliv, s tímhle označením. Jen si potřebuješ zjistit kolik máš mít článků, u dvaapůle je jich 128 (myslím, že u stopade je to stejné) a koupit ještě spojku.

Srovnatelný řetěz s DID428HD by měl být od ČZ 428MX - prodává se ve 128 čl. provedení za cca 650,- Kč
Obrázek

Stuntbiker

Dakujem toto som potrebboval pocut
takze staci si dat pozor len nech to je 428H /HD a pod ostatne cisla nehraju rolu ?
pojdem asi do tej DID
Love ♥MZ♥

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Stuntbiker: Přesně tak, jak píšeš, když koupíš typ 428, tak to bude ono :)
Obrázek

BEŽEC

Příspěvek od BEŽEC »

NAZDAR chalani
čo sa týka reťazí, tak nadmieru spokojný som z z originálom od nemcov značky BÜCHEL
majú ich za super cenu na http://www.motobike.orava.sk/n%C3%A1hra ... %C5%A5az_3
Ale musím vám tiež povedať, že aj o motorku a samozrejme aj oi reťaz sa treba starať.

Stuntbiker

dakujem za stranku idem ju ocekovat tu som este nevidel ja som kupil DID a pohodicka
Love ♥MZ♥

Odpovědět