Zdarec
tak konečně je na cestě ke mě novej rám, tak bych se chtěl zeptat, jakou byste doporučovali barvu na rám???
Já osobně bych to dal do komaxitu ta barvy vydrží skoro všechno, ovšem problém je ten, že má hrubší strukturu. Tak sem se chtěl zeptat na vaše názory a rady.
Mašina prodělá komplet GO, která mě bude stát asi mraky lovů :D-x
Černý komaxit, myslím že se dělá matný i "lesklý" odstín, to už si vyber sám... Každopádně s tím rámem dej do té barvy i vše ostatní, co máš v černé, bude to jednotné a moc peněz navíc tě to stát už nebude.
Jasně, mám to v plánu, až bude teplo, nebo pokud to stihnu ejště teď, tak mašinu rozdělám a všechno co budu moct, tak tam nahážu, ať je to všechno jeden odstín.
Jinak jašně že černá, růžovej rám fakt nechci to bude zase nervů
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Márty: Ticho - to už má Viktor na té chystané Jawce a je to překvapení
Viktor: No jo - jenže já to myslel dobře. Jak by to vypadalo, kdyby na sraz dojely dvě motorky s růžovým rámem...
...bych se vysral na celý štítek. Číslo je vyražené na rámu.
Štítek klidně předělej ze starého rámu, ale spíš vyřeš vyražené číslo rámu, pochybuju, že máš nový rám bez čísla, takže to staré číslo musíš odstranit a vyrazit číslo které máš v TP...
čauec, taky jsem zvažoval rám a vzhledem k tomu, že nejde moc vidět, přijde mi nejlepší varianta stříkací Hammerite - je to na epoxidové bázi, máme tím natřenou kovovou žerď venku už přes 10 let a ta barva má výdrž jak hrom. Nastříkaná navíc nevypadá špatně a je i v černé.
Hammerite jsem použil při stavbě krosny na motorový padák, barva je možná dobrá, ale je tvrdá a při ťuknutí, třeba kamínkem se odlupují střepinky a může to začít rezatět. Je skvělá třeba na plot, který stojí, ale pokud dochází ke otryskávání třeba štěrkem, docela bych se bál...
fery251: Souhlas, Hammerite se nehodí na věci, které nějakým způsoben pracují - pružení materiálu, atd...
Měl jsem s ním stříknutou haubnu na stodváce a ačkoliv byla pečlivě obroušená a odmaštěná, vydržel rok a začal praskat.
Ná rám MZ-ty bych ho určitě nedával, podle mne tam dlouho nevydrží...