Nová klika

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Majkl

Nová klika

Příspěvek od Majkl »

Zdarec,

nevíte někdo, kde by se dala sehnat trošku solidnější klika??? To je všude samej TW atd...

Nevíte někdo, kde by se dala sehnat nějaká třeba CZ? Jestli se teda někde vyrábí, toť otázka...
Tajvan se mi moc kupovat nechce...

A repas se mi asi moc nevyplatí, protože levej čep kde je spojka, má z poloviny urvanej závit na náhon tachometru, ten šnek co drží spojku... tak asi bude lepší, když koupím kliku novou a dám ten motor do cajku, když už to budu dělat...

radek27

Re: Nová klika

Příspěvek od radek27 »

Zdarec, tak toto sem celkem nedávno řešil, dělal jsem v zimě go celeho motoru, a mimi jiné byl ten levý čep zničený - spojka byla nalepená na klice nějakým lepidlem a dyž sem ji sundával stahovákem tak na ní zustala část kliky. Borec co dělá vybrusy mě řekl že enom za repasi leveho čepu 3 tacy a bude to za 4 týdny. Tak sem kupil novou. Kupoval jsem ji z německa, zkus schuberta, pokud vím tak by měla byt officialne z německa takže žadny thiwan, čína, polsko apod. Stala mysli okolo 2 tacu takže pohoda.

jindrap

Příspěvek od jindrap »

MZ 251 - > Honda XL600V Transalp

Majkl

Příspěvek od Majkl »

To vyjde na trojku cca.

A jak slouží klika? V pohodě, všechno v cajku? No já ten levej čep mám taky právě dost jetej a nevyplatí se to repasovat, když to nějaký hovado skur****, tak si myslím, že je lepší koupit kliku novou, taky se chystám na celej motor, hlavně ložiska a kliku. Je možný že to rozdělám a zděsím se...

A jak je to s placením když se to nechává posílat z německa?

Vladan

Příspěvek od Vladan »

z Ost2rad jde kupovat přes moto-prodejnu, je to ten stejnej kšeft a ušetříš na poštovným a zahr. převodu
MZ ES 250/0 (1959); MZ ES 250 lsw (1970); MZ ES 250/2 (1972); MZ TS 250/1 (1975); MZ 500 VR (1993); IWL TR 150 (1964)

Obrázek

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Takže to, co je v motoprodejně, jsou výrobky stejný, jako na stránkách Ost2rad?

Tak to je bomba ;)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Nemá někdo zkušenosti s klikou z moto-prodejny??? Není to nějaký echt šunt? :D

jindrap

Příspěvek od jindrap »

MZ 251 - > Honda XL600V Transalp

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Kurde a teď mi poradťe, šli byste do toho??? Dá se tomu věřit? Není lepší koupit kliku novou?
Dojde mi něco, co bude vypadat dobře a pak se to rozstřelí?

Zajímal by mě názor, na inzerát už jsem napsal, ale i tak se přece jen ptám.

Dík za názory a za tipy (tu)

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Já bych do toho asi nešel, ta klika ti nedá pocit důvěry z nového dílu... Ale vše je o penězích...

Majkl

Příspěvek od Majkl »

No právě, já si říkám, že když už to budu půlit, tak koupím novou kliku z moto-prodejny, peníze momentálně nějaký našetřený mám, přes zimu bych tomu chtěl udělat tak trošku go, protože si to myslím už i zaslouží, nalítáno má už dost a na 4tým převodovým stupni nějak divně klepe a de to cítit do stupaček.

Takže s tím mám strach jezdit, radši se do toho podívám, než aby se mi tam rozletěla převodovka někde v kilu a já to chytal držkou po betóně.

Takže asi přece jen koupím novou ať je pokoj a klid v duši :D-

Dík kluci ;)

Odpovědět