Castrol stahuje 2T oleje!

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Pete

Castrol stahuje 2T oleje!

Příspěvek od Pete »

Bacha maj v tom vodu, info zde: Kastról
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.
:HG

Pete

Re: Castrol stahuje 2T oleje!

Příspěvek od Pete »

co na to říct... svět jak ho známe se hroutí :-|---

na motorkářich, idnesu, novinkách.. jo tam se nějak počítá s tím že budou mizet "nekorektní" příspěvky, ale že se toho dočkám tady, to teda zírám co všechno je možné ::o
S počtem válců je to jako s pracovním kolektivem, ideální je lichý počet, ale tři jsou už moc.

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Pete: Tak mi řekni, proč bych tu měl nechávat prázdné příspěvky? (pokud pominu ten od Vikiho)...
Obrázek

Pete

Příspěvek od Pete »

zachytil jsem jen prázdný Harryho příspěvek. Teď už nevím co přesně psal Viktor, ale co ti na tom vadilo? Kor když obrázků a vtipů o povodni je plný internet. Jasné že kdo má zaplavený barák toho to asi nepotěší ale kvůli tomu snad nebudeme zavádět cenzuru na tomhle skoro rodinném fóru, nebo snad ano?

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Pete: Když pominu to, že většinou na tohle téma vtipkují jen lidi, co to na vlastní oči nezažili, jinak by je ten humor asi brzo přešel, tak jsem žádné příspěvky necenzuroval a smazal už jen to, co si ocenzurovali kluci sami, tj. prázdné příspěvky a ten Viktorův, který v tom případě už nedával v tomhle vláknu smysl...
Obrázek

Pete

Příspěvek od Pete »

ok, no a pokud se Tě to týká tak přeju brzké vysušení, odbahnění

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Márty: Teda, ještě že vůbec netuším, kde bydlíš, jinak doufám, že negarážuješ u řeky...

Skorp

Příspěvek od Skorp »

Pánové, Vaše starosti s cenzurou bych chtěl mít... Skorpion i Silverstar jsou v garáži v Holešovicích, kde byla v roce 2002 hladina vody 165cm nad podlahou. V neděli jsem preventivně dal co šlo nahoru "nad rysku", vyndal baterku a věřil, že to stoupne maximálně po kartery a nejlíp, že stihnou namontovat bariéry...
Obrázek

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Skorp: To jsi to nemohl na týden zavést k nějakému kamarádovi, co nebydlí u řeky?

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Nebojte kluci, mně by se do garáže dostat voda spodem neměla, je dost daleko od nejbližších vodních toků, ale chčije mi tam střechou, budu s tím muset něco udělat...

Ale byl jsem v roce 2010 v severních Čechách na čtyři dny s lidmi z Adry odklízet následky povodní a opravdu bych nechtěl být na místě těch postižených - někteří z toho byli dost v pr..li, zvlášt ti, co jim to sebralo barák... I když v hospodě se pak večer taky vtipkovalo, tak to v podstatě žádná sranda nebyla... :S
Obrázek

Kipenzi

Příspěvek od Kipenzi »

Viki: Lehce nastíním situaci - v Praze neznáme téměř nikoho s garáží, k mýmu tátovi do garáže je to 25 km, což je pro silverstara, kterej má venku startér nepřekonatelná vzdálenost, škorpion by po nabití baterky (dlouho stál) v tom slejváku sice odjel, ale mě měli každou chvíli pustit z porodnice. Nejbližší kamarád s dodávkou bydlí na jižní Moravě :) a tolik rukou, nohou a kamarádů na to, aby se to odvezlo na vozejku jsme prostě rychle po ruce neměli.

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Jak jako z porodnice? Na světě už je malá "škorpice" a strejda Vikouš to ještě neví? B) Možná se v pátek s Harrym stavíme na čumendu, budeme mít cestu přes Prahu... Každopádně danou situaci chápu a doufám, že nebudou žádné škody...

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Viki: Část moravské sekce v Práglu? Kam se chystáte?
Obrázek

Harry

Příspěvek od Harry »

To bude zase takovej Eurotrip :D-x
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

Harry: Si jedete pro Epopej? ;)
Obrázek

Harry

Příspěvek od Harry »

Márty: přesně tak, tenkrát nám ji vzali, že prej v Krumlově bylo moc vlhko :D-x
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Márty: Bu´d na drátě, je možné, že ti budeme v pátek k večeru volat a budeme chtít pohostit (:D

Skorp

Příspěvek od Skorp »

Viktor: Strejda Viki si syslí svoje telefonní numero, takže mu to táta Skorp nemohl napsat, jako všem ostatním eMZeťákům, na který numero má. A Mamka Kipi byla tou dobou na JIPce bez spojení s okolním světem. Ale divim se, že se to k tobě odnikud nedoneslo...

No a co se týká garáže, tak nejjednodušší bylo odvézt služební auto spíš preventivně, zbytek jsem se snažil minimalizovat případné škody a věřil v systém, který podle mě zafungoval takřka bezchybně, i když ho teď bude spousta lidí kritizovat.

http://skorp660.rajce.idnes.cz/povodnova_bariera
víc se toho těď nafotit nedá, pač nás od tohodle místa dělí třímetrová hliníková bariéra, která je o 30cm vyšší než hladina v roce 2002.

No a vlastně to vůbec nic není k tématu... >:D<
Obrázek

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Skorp: To víš, mě nikdo nic neřekne, se semnou tady vlastně ani nikdo nechce bavit... Každopádně gratulace si nechám až na osobní setkání :)-D
Co na to jinak říct? Snad jen ještě že nebydlím u žádné řeky...

Skorp

Příspěvek od Skorp »

Viktor: Bydlíme asi 5km od Vltavy a tak o 100m výš a i nejbližší rybníček nas nemůže nijak ohrozit, ale celý je to o tom, že není poc paneláků, který maj pod sebou garáže. No ale abychom si to tak neužívali, tak tu pro změnu od odpoledne neteče voda vůbec.
Neboj, osobní setkání s MZ bandou bude... :)-D
Obrázek

Odpovědět