koupil jsem MZ 251 a bojuju s výkonem - zdá se mi, že je to bída. Koupil jsem jí v zimě a zdálo se mi, že má málo síly. Když bylo v zimě dost času, vyhodil jsem motor, shodil hlavu válec, zkontroloval, překroužkoval, přetěsnil. Vše se zdálo být OK, nové kroužky byly při spodní normě rozpětí. V rámci zimní údržby jsem vyčistil a přetěsnil karburátor, dal nový řetěz, nový vzduchový filtr a další nesouvisející věci.
Teď od jara po víkendech s tím bojuju - zdá se mi, že to prostě bídně jede. Nemám 251 na srovnání, ale kamaráda na 150ce se spíš nedržím, než držím, určitě mu neujedu, pak ještě to můžu srovnat s mým 350 califem - jede to tak o 20kmh hůř - tedy kde po rovině jezdím na califu 100-105 (podle GPS), tak tady to sotva dostanu na 80-85 kmh -(podle GPS) - dlouhá rovina 3 km. Pětka se po rovině vůbec nechytá, to tak z kopce, musím s tím jezdit jen na plnej na čtyřku a ideálně v otáčkách - to se chytá přes 5000ot a teprve pak to trochu jede - možná proto se ta pětka nechytá, nemá otáčky. Protože nemám porovnání, tak nevím, zda to jede tak blbě jen v nízkých, nebo obecně všude, ale když jedu na dvojku třeba na 3-4000otáček, tak je spíš jednodušší znovu roztáhnout 1 a dám tam dva, než se ta dvojka rozmotá. Prostě bída.
Teď co jsem už udělal při hledání problému - seřídil předstih na 2,5 mm. vyměnil svíčku, cívku, kabel s fajfkou. Znovu vyčistil karbec. Olej jezdím 1:50, TSF. Znovu vyčistil karbec. vyměnil gumičku sytiče. Otryskování je orig, 130 hlavní. Svíčku mám pořád trochu tmavší, ale při zvedání a pouštění jehly mi přijde, že na bohatší to trochu lépe jede.převod je orig 21z. nezdá se, že někde ucházel tlak. Benzín nový. Výfuk je tam nějaký asi replikový, protože vypadá jako nový, na motorce už byl. Je vyčištěný, i koleno. Toto všechno jsem zkusil a motorka pořád jede jako když jsem jí koupil.
Neměli byste další nápady? Už mě napadá jen projet to bez gumy sání, tedy výrazně ochudit, a případně bez tlumiče, jestli tomu nebrání nějak tlumič...

Předem díky!