Ale sakradoprdele, trestní oznámení kvůli facce? To jsem mu měl fakt dát do čenichu víc, aby to aspoň mělo opodstatnění. Jsem zvědavej, jak tohle dopadne
Já jen tak pro pobavení pří pátku

Zdeno píše:Bohužel, je to tak, před x lety jsem byl předvolán na město a pak na cajty, taky kvůli facce. Dotyčná osoba si ještě vymyslela 2 svědky (ikdyž jsme tam byli sami dva) a že má bolavý krk (což o to, jeba to byla fakt slušná) - bylo k tomu i lejstro od doktora, ale jen díky tomu, že matka dotyčné osoby dělala sestru doktorovi, který to sepisoval...Naštěstí na městě to řešila ženská, která u mě tehdy nakupovala v elektru a na cajtech to řešil pohodář, takže z toho ve výsledku nebylo vůbec nic.
V tvojem případě se obávám, že z toho budou popotahovačky (ty budou tak jako tak), jelikož to byla banda kokotů, kteří si k tomu navymýšlí kraviny (viz ucho) a vzájemně si to dosvědčí. Co hrozí v případě "prohry" netuším, ale předpokládám, že maximálně možná nějaká pokuta? Těžko říct...
Každopádně přeju, ať to dobře dopadne, debil si facku zasloužil (správná česká facka vyřeší více, než 2 hodiny dohadování) a pověsil bych jeho foto na dveře, že má zákaz vstupu