Úprava budíku
Úprava budíku
Ahoj tak jsem se prez zimu nudil tak jsem si hrál a upravil jsem si budiky ručičky byly zašlé a bez barvy tak jsem je nabarvil změnil jsem podsvícení na Led a ještě jsem vyměnil polepy tady přikládám foto. Ještě jsem lakoval kartery motoru, tlumiče a doplňky na riditkach.
Re: Úprava budíku
Ten přepínač blinkrů a světel se mi nelíbí, jinak to vypadá dobře.... Jen aby se ti za barva z vík za chvíli nesloupala...
Diky barvu jsem použil tu tepelnou do 800stupňů tak doufám ze to vydrží
-
Zdar, jak jsi se dostal do budíku?
Ahoj vyndas je z těch gum vezmeš si je domu dáš si je na stul a malim plochým sroubovackem ohybas to stříbrné kolečko kolem do kola hlavne opatrně a jde to celkem dobre. A pak uz jen sundat a je to a pak zpet staci nandat a větším sroubovakem naohybat zpět.
-
Dík za rychlou odpověď
Ahoj
Jak jsi lakoval ty víka motoru? Sám ? Ten nápis MZ jsi nějak přelepil, nebo jsi ho pak pilníkem "očistil" ? Jakou barvu jsi použil a dala by se použít pro brzd.třmen? Nutno ji vypalovat (jako např.barvu na výfuky) ?
Chystám se na lakování třmenu poté chci i před.blatník a kartery bych chtěl taky (jeden pocákala brzdovka ale jen místy, druhý je po havárce trochu odraný (rýhy ale furt jen v silné vrstvě pův.laku) :-( sic by to šlo zaretušovat ale už by to nebylo ono..) (nějaká kosmetika je i na nádrži, ale to je jiná barva)
Dík za informaci,
Jak jsi lakoval ty víka motoru? Sám ? Ten nápis MZ jsi nějak přelepil, nebo jsi ho pak pilníkem "očistil" ? Jakou barvu jsi použil a dala by se použít pro brzd.třmen? Nutno ji vypalovat (jako např.barvu na výfuky) ?
Chystám se na lakování třmenu poté chci i před.blatník a kartery bych chtěl taky (jeden pocákala brzdovka ale jen místy, druhý je po havárce trochu odraný (rýhy ale furt jen v silné vrstvě pův.laku) :-( sic by to šlo zaretušovat ale už by to nebylo ono..) (nějaká kosmetika je i na nádrži, ale to je jiná barva)
Dík za informaci,
plešoun z r.1974, stavař, amatérský sváteční neschopný motojezdec (motonováček) sedlající červenou MZ 251 ETZ 1989 (naměřen tlak ve válci 9,1-9,3 jedn.)
Použil jsem tepluvzdornou do 800 stupňů a nevypaloval jsem ji uplne v pohode. Ty znaky mz jsem vzal pak hrubsim smirkem a pak pěkně do leskla jemným smirkem pod vodu a pak bezbarvým lakem sidce nevím zdali to vydrží ale myslím si ze ano protože veliká teplota tam zas az tak nebude no každopádně léto ukáže mam zatim od noveho roku ujeto cca 400 km a dobrý. A na brzdovy trmen bych ji určitě použil taky ja byl linej odmontovavat trmen a pak ho znovu odvzdusnovat takze jsem se na nej vyprdl ale asi ho jen ocistim od barvy a nechám stříbrný.