Kurva Borci a na mě se zase sere!!!!! Kdyby Michal (Majkl) nebyl jeden z mích spolužáků a nejlepších kamošů, tak o tom ani nevím

No

tak přečetl sem si to tady všechno a tet nevim kde k čemu co říct, jak začít :DDD Ke všemu respektive k většině bych se schutí a rád vyjádřil

No ale nechám si to prosebe stejně to asi nikoho nezajímá. Já mám MZ funkčni Konečně po týdenních mukách se spojkou a GO motoru a dalšího již 3tího výbrusu. (První byl skurvenej na 2 semnevyjel ani kopeček o 2% stoupání) si už 3 dny užívám Fajn jízdu na své 150

A ani nevím a nepřijde mi že bych zajížděl, jede holka jak zamlada

Sem rád že ste v pohodě borci, aji mě mrzí že sem to spravil. Jestli si Harry vspomíná jak si chtěl zamnou dojet, že mi s tím pomůžeš s tou spojkou, tak sme si říkal TVL Konečně někoho odtud taky poznám a zrovna takovýho týpka ;D No nicméně jestli to zítra s Majklem rojedem ten jeho střep, tak se těším a garantuju vám, že se na nějakým srazu potkáme. Sice Studen Střední škola a práca není a na brigádu jebu a nemužu sehnat, ale love na benzín kor když tet holka přede jako kotě si peníze najdu, idkybych se měl udřít

Snda to nezadřu a nebudu mít po prdeli

:DDD Ale nepeskujme Hezkou noc a ranní kocovinku, snad se brzy spolem ožerem

:DD

Zdůůř borcíííííí