Troufli byste si na sve MZete nekam dal?
Re: Troufli byste si na sve MZete nekam dal?
Fakt šikovné žieňa. Mne však takéto niečo k žene moc nepasuje.
Holka sice odvážná, o tom žádná, ale doma bych ji taky nechtěl... Ještě by měla větší koule než já 

Viktor: větší koule? to je přece výzva ne? prostě než se vrátí z finska, dáš transsibiřskou magistrálu. jen nevím kde by to skončilo. možná apalačskou stezkou.
Bobeš: Co se týče něžného pohlaví a motorek, preferuju ty, co slouží jako batůžky a ozdoby 

To je fakt. Moje ego by těžce neslo, že jsem horší cestovatel nebo hůř horší jezdec 

Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.

Heki: Ámen 

Já mám rád holku jako parťáka. Když je průser, je dobrý, když je schopná se o sebe postarat a nečeká co uděláš. A jestli líp jezdí, tak je to skutečně ozdoba .
bobeš: Raději se neptám, kdo u tebe doma nosí kalhoty...
Né, v pohodě, každý máme své priority 

Asi nemám tak lechtivý ego. A jestli je lepší jezdec? Nemyslím si, že jsem nejlepší, tak proč ne. Nezáleží přece na tom, jestli líp jezdí. Důležitý je, že má hezčí prsa.
Pokud jde o ty kalhoty - po 25 letech manželství to je pořád nejistý. Chceme je oba i když ve skutečnosti na tom zas tak nezáleží, ale to bych doma neřek.
Pokud jde o ty kalhoty - po 25 letech manželství to je pořád nejistý. Chceme je oba i když ve skutečnosti na tom zas tak nezáleží, ale to bych doma neřek.
bobeš: Máš recht, hlavně když není doma Itálie