ETZ 150 Výkon!

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Márty
Administrátor

Re: ETZ 150 Výkon!

Příspěvek od Márty »

Heki: Móóóc hezky jsi to napsal (tu);)

Jarada: Tak hlavně, že je po problému...
Obrázek

Jindra

Příspěvek od Jindra »

Na starém fóru někdo doporučoval čištění výfuku roztřepeným ocelovým lankem upnutým do vrtačky.

Stuntbiker

Příspěvek od Stuntbiker »

da sa k tomu kupit aj chemia specialne ale je lepsie mat olej s "dekarboniznacnimi" ucinkami ja ho jazdim vyfuk je zatial stale cisty aj ked som na nom najazdil zatial len 1 rok ....

A masini su to krasne na tom obrazku (tu)
Love ♥MZ♥

Heki

Příspěvek od Heki »

Jindra: Tak osobně bych do toho nešel bez té šermířské kukly. :-no Nerad bych měl přezdívku Žižka nebo Stevie Wonder B)-
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Obrázek

Harry

Příspěvek od Harry »

když už to máš v cajku, tak můžeš dorazit příští tejden do Mezihoří :)-D
Obrázek
Obrázek

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to

Jarada

Příspěvek od Jarada »

Harry ty mě furt, tak lákáš, že asi brzo vykradu banku a dojedu fakt na první sraz co bude! :D A vožerem si držky :-|---
Jenže Majkl nikam jinam asi než na Orlovou nepojede. Takže se uvidíme nejspíš až tam. Ale tam chceme jet 100% I kdybych ho tam měl dotáhnout pásákem :D Tak tam se uvidíme ::o :)-D

Harry

Příspěvek od Harry »

tak jeď bez Majkla... aspoň dokážeš, že seš lepší jak on... a bohatě ti stačí 1500 a to máš i s benzinem co projedeš... včetně účtu za telefon, co provoláš s Majklem a maminkou.... to že někam na 100% chcete, ještě neznamená, že tam budete :D tady na netu se toho navykládá...:D-x
Obrázek
Obrázek

Jindra

Příspěvek od Jindra »

Z Brna pojede v pátek hodně lidí, nemusíš se bát, že bys jel sám;)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Ty vole, on si z nas dela prdel ten borec :D furt a furt bude sypat, jak tady pisem na foru kecy a kdesi cosi... :D :D:-|---:-|---:-|---

Harry

Příspěvek od Harry »

spíš nechápu vaši logiku.... máte možnost jet s náma hromadně z brna až na místo srazu, když se cestou něco vysere, tak bude okolo spousta ochotných lidí, kteří cokoli opraví, nebo zařídí... furt nějaký výmluvy... stejně půjdete v pátek do hospody a celej víkend budete dřepět někde u počítače a čekat, že vám tady na foru něco odepíšeme, ale my budeme tou dobou v lihu...
:)-D
Obrázek
Obrázek

Majkl

Příspěvek od Majkl »

ale prdlacky ty logiku, ja nemam finance na mezihori, mam u sebe 3kila a ani ne pulku nadrze, s tim dojedu max pro pivo do kšeftu :) To vam tak moc vadi, ze nejsme vsude a hned? ja o vikendu sem skoro porad s pritelkyni, u pc nesedim, do hospod chodim 1x za 3-4 tydny a to na par piv :D To jeste nejak vydrzite ne? :D Nebo vam de tam moc o to, poznat co sme za ksichty?? :D :D

Harry

Příspěvek od Harry »

tak třeba u mě je půlka nádrže nějakých 10,5 litrů :D to je skoro na 100 km :D :D :D a víš co... mě to je vlastně buřt, jen prostě říkám, že ty vaše výmluvy jsou hrozně chabý a že kdybyste opravdu chtěli dojet, tak si to prostě zařídíte... tvůj xicht mě taky nezajímá, ani to, kolik vypiješ měsíčně piv... hlavně že seš furt s kočkou.... ta určitě žere nejvíc peněz :D
Obrázek
Obrázek

Majkl

Příspěvek od Majkl »

to nejsou vymluvy... :D :D ja uz nebudu nic psat, to nema smysl :D to je jak do dubu :D-x

Harry

Příspěvek od Harry »

to víš, ostatní už to vzdali... já ještě ne :D
Obrázek
Obrázek

Majkl

Příspěvek od Majkl »

no ja si vsimam :D ty ses asi neodraditelnej :D ocividne se divam, ze Te to celkem bavi :D

Harry

Příspěvek od Harry »

tak určitě :D-x hrozně mě zajímá, kolik toho sneseš... a jestli pak třeba nedojedeš na sraz kvůli tomu, že tě na foru sral nějakej Harry s kterým se vážně netoužíš potkat :D
Obrázek
Obrázek

Majkl

Příspěvek od Majkl »

:D ty se urejpanej to je v prdeli, vsak rejpej :D snesu toho mraky :D tohle me fakt nejak nerozhodi a na ten sraz dojedu, neboj se :D a ano, uz ted se s Tebou netouzim potkat ;)

Harry

Příspěvek od Harry »

to mylsíš vážně? :D
Obrázek
Obrázek

Jindra

Příspěvek od Jindra »

Harry: celý večer do něho budeš hustit jak máš XJR pyčo, křivák pyčo, hedgehogs pyčo ... já myslím, že není o co stát:D-x

Heki

Příspěvek od Heki »

Jak tak čumím na ty datumy a časy té Vaší debaty, tak Vás měla mama všecky vyhnat metlou od kompu třeba do té hospody na pivo. Melete tady jak babky na tržišti až mě z toho hlava bolí. :-BS:D-x

...zbytek proberem za zvuku kovadlin v Mezihoří :D-x
Heki z Opavy, member of HEDGEHOGS a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
BIG SINGLE - THAT'S RELIGION !
Správná motorka má lichý počet válců, přičemž 3 už jsou moc.
Obrázek

Márty
Administrátor

Příspěvek od Márty »

On Harry je jen takový provokatér, ale jinak je to v podstatě milý a hodný hoch, sice když má tochu hladinku, tak se "chce bít", ale to ho vždy brzy přejde - on by mouše neublížil, broučka nezašlápl - jen rád poutá pozornost. Ale my už ho známe a máme ho rádi Y:-) :-L-: :D
Obrázek

Viktor

Příspěvek od Viktor »

Harry, že se na to nevysereš, to je furt dokola... Kromě za mě ať nejedou nikam a jezdí si doma kolem baráku, mě je to fakt u prdele jestli je někdy poznám osobně nebo ne, kdo to má furt číst... (td)

Majkl

Příspěvek od Majkl »

Víte co nechápu? Máte pocit, že my sme tady ti "tydýti", ale za celou dobu sme řekli, že jestli někam pojedem, tak nejdřív Orlová, říkali sme, že do Mezihoří prostě nepojedem.
Snad X-krát a furt do nás někdo sype, že stejně jen melem u PC atd. Je snad 28.6? Mě se zdá, že ještě ne :-no
Pořád a pořád dokola, nedáte nám ani možnost někam jet a už že nikam nepojedem a už že máme jen silný kecy a další sračky.
Tak já nevím... nejdřív říkáte že uvítáte nový lidi, ale vlastně celou dobu se jen snaží určití jedinci o to, abysme se na to vysrali, protože mě už to taky sere.
Člověk někam chce dojet, ale furt do něj někdo hustí hovna, jak nikam stejně nepojede.
Tak se nejdřív zamyslete nad tím, co tady píšete a pak prosím, ale abych vám řek pravdu, nemám už chuť ani nikam jezdit...

Jarada

Příspěvek od Jarada »

Sajrajti! :-/| :D Děte se kuchat někam pod most a nespamujte mi tu vlákno :D

Sakra hoši nemůžeme beýt taky všude a na tu Orlovou jet chceme. Neznamená to, že tam budeme na 100 000 000% To samozřejmě né. Ale penízky střádáme a svoje věci tomu upravujeme. Já kterej tady dostanu 2 - 400 za měsíc, tak opravdu našetřit 1500Kč pro mě není lehké. A tak je snad jasný, že nebudu sedět do 28.6 doma a třást se na Orlovou, ikdyž velice rád chcu jet a poznat vás. Ale tak je snad normální, že si člověk zajde na pivko a tak. Ulívám si peníze co se dá. A je jasný, že něco projedu dneska sme byly na kolech 100ka padla. Ale Nehádejte se tu kvůli kravinám. Nedojedeme dnes, dojedeme zítra. Dyť de bože o hovno a každej má svoje co si nalhávat, tak to taky vždycky nevyjde.

A když mi tu budete takhle vrtat do kamaráda, tak opravdu dojedem, tak do řiti. Je to citlivý hoch, tak ho nemučte. Chlapec se docela těšil, ale s takovou abych vás poznal, tak pojedu opravdu sám. A zase tam nechcu bej uplně sám, bez nikoho koho fakt znám a tak. To je taky trochu vo piči nemyslíte.

jindrap

Příspěvek od jindrap »

Já byl na prvním srazu v Mezihoří taky úplně sám, sice když jsem přijel tak mě posílali do vedlejší vesnice , že tady je jinej sraz, ale pak jsme se tomu společně zasmáli. Takže klidně doraž sám, on tě nikdo neukousne a když objednáš zelenou......uvidíš sám. Co se týče peněz 200 za noc nebo jak to psala Eliška ti mamka snad přispěje ne, když už ti koupila motorku.Y:-)
MZ 251 - > Honda XL600V Transalp

Odpovědět