MZ 125 SM
Re: MZ 125 SM
na tom motoru se snad nemá co posrat... svíčky, olej standart, lamely se na to taky nějaký najdou a zbytek musí vydržet přes 100 000 km.

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
Harry: Tak určitě
tato teorie se tady vedla i o jednoválcích, že se na nich vlastně nemá co posrat, Heki dělá už asi třetí GO, Vladanovi se to syplo taky... Stačí abys to koupil od někoho kdo s tím jezdí 200 km/h ve stodole jako ty a je to v řiti 

"200 km/h ve stodole" 
Jinak v sobotu jsem se byl podívat na Víru, chtěl jsem hlavně zkontrolovat tu kešku co tam mám. V zápisech pořád čtu, že se tam o ni někdo stará, tak mě zajímalo kdo to je. Jestli si vzpomínáte na toho pána co bydlel v přístavku hned za branou a na posledním Víru nás obsluhoval, tak ten tam bydlí dodnes. Tím pádem odpadá Vikiho argument o obsluhování bezdomovci, pán očividně domov má, takže tam můžeme sraz udělat znovu:D Karel mu tam nechal i toho psa, co tam vždycky pobíhal.

Jinak v sobotu jsem se byl podívat na Víru, chtěl jsem hlavně zkontrolovat tu kešku co tam mám. V zápisech pořád čtu, že se tam o ni někdo stará, tak mě zajímalo kdo to je. Jestli si vzpomínáte na toho pána co bydlel v přístavku hned za branou a na posledním Víru nás obsluhoval, tak ten tam bydlí dodnes. Tím pádem odpadá Vikiho argument o obsluhování bezdomovci, pán očividně domov má, takže tam můžeme sraz udělat znovu:D Karel mu tam nechal i toho psa, co tam vždycky pobíhal.
Doufám že to neni dalekoo
nebo nekde za prahou
to bych asi neabsolvoval jako začínajíci motorkář 
ten pocit když se naserete takhle na večer... https://www.facebook.com/MotorkyAVseKol ... 88/?type=1 ty s prominutím svine už nemaj do čeho rejpat tak meří hluk... tak to sem já pekne v prdeli....

ten pocit když se naserete takhle na večer... https://www.facebook.com/MotorkyAVseKol ... 88/?type=1 ty s prominutím svine už nemaj do čeho rejpat tak meří hluk... tak to sem já pekne v prdeli....
<3 MZ 125 SM <3
Zdravím,
no nevím, ohlušující kravál, který některý "laďáky" generují - za zvuk nepovažuji. To bych těm magorům nechal řvát doma přes noc... Ne každej je soudnej...
Je fakt, že občas se vyskytne motka se super zvukem a člověk u toho neohluchne
no nevím, ohlušující kravál, který některý "laďáky" generují - za zvuk nepovažuji. To bych těm magorům nechal řvát doma přes noc... Ne každej je soudnej...
Je fakt, že občas se vyskytne motka se super zvukem a člověk u toho neohluchne

Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Schválená stříbrná milenka - MZ ETZ 150
Tak to nevím jestli si budeš myslet o mojí hezkej zvuk nebo kravál :DDD haha 

<3 MZ 125 SM <3
Jestli přeřveš záchranku... 

Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Sundam lauf od dvepade a je to jak gulomet 

maluješ čerta na zeď... tady se to řeší úplně minimálně...

Jindra: Vír je nahrazen Rokytnicí, do toho hnusu bych tam jel už leda na otočku 

240km promne:) no to neni až tak nereální .. ale tak na začátečníka to je celkem dost podle mne 

<3 MZ 125 SM <3
Asklik: Kdo se bojí, sere v síni... Ve tvém věku jezdili dva týpci na jedné ETZ 150 z Orlové do Východních čech...
já se nebojím:) jen proste nepodceňuji svoje schopnosti:) a to ti muže nekdy zachránit i život ;-)
<3 MZ 125 SM <3
Asklik: No, co na to říct, s takovou se očividně na jakoukoliv akci těšíš zbyteně 

To se mýlíš:-) pokud naberu nejake skušenosti krome autoškoly tak nebude problem jet i 300km... Nikde sem nepsal ze moje schopnosti budou porad stejne... A ty určite dobre víš jak sou vodiči neohleduplní na motorkáře.
<3 MZ 125 SM <3
A odkud jsi, že to máš tak daleko i do Rokytnice, kterou jsme docela blahosklonně uznali za relativní střed republiky? 
No když se (nerada) podívám do (daleké) historie, tak mě bylo sice sweet nineteen, když jsem jela sama (a ještě z Prahy) prvně na sraz (a to navíc skoro 200 km), ale zas na fóru nebyl nikdo, kdo by neustále upozorňoval na svou motozkušenostní úžasnost a šalamounovohovnosežranost, tak si taky vzpomeňte na svý začátky... Dyť ho akorát odradíte.

No když se (nerada) podívám do (daleké) historie, tak mě bylo sice sweet nineteen, když jsem jela sama (a ještě z Prahy) prvně na sraz (a to navíc skoro 200 km), ale zas na fóru nebyl nikdo, kdo by neustále upozorňoval na svou motozkušenostní úžasnost a šalamounovohovnosežranost, tak si taky vzpomeňte na svý začátky... Dyť ho akorát odradíte.
hej Ségro... napiš tady, jak jsi od začátku jezdila na MZ srazy sama, klidně přes celou republiku, protože jsi na nás nechtěla furt někde čekat 

Asklik: Šak taky nikdo neříká že to musíš dát na jeden zátah nebo to strhnout za 3 hodiny, můžeš si naplánovat nějaké zajímavé body kde se zastavit, kde co okouknout či navštívit. Klidně to taky můžeš jet po okreskách celej den - důležité je si tu cestu užít. A nějak ty zkušenosti nabrat musíš, takže jezdit a jezdit a nebát se 

MZ 251 ETZ -> Yamaha XJ 600S -> Yamaha FZS 600 Fazer -> Honda XL650V Transalp
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...
Jezdit autem je jako chodit po čtyřech...