Zdravím vás kluci, dělám repas třmenu protože prolíná kapalinu a byl mokrý kotouč.
Koupil jsem nové těsnící kroužky. Jenže problém je v tom že ty nové kroužky mají vnitřní stranu skosenou, no a já nevím jakým úkosem je dám vůči vyjíždění pístku. Na starých to bohužel nepoznám ptz jsou hrozně jetý.
Snad jsem to napsal srozumitelně, sorry za takovou kokotskou otázku ale nikdy jsem to nedělal...
PS: už se těším jak vyjedu poprvé na emzetě a snad i na sraz!
Harry: musím to dát trochu do richtiku aby se na tom dalo trochu jezdit... ale počítám stebou
Těsnící kroužky třmen
Re: Těsnící kroužky třmen
Zdravím,
já bych to dal úkosem směrem k destičkám, pístky půjdou po namazání brzdovkou lépe nasadit. Určitě tam dej prachovky. Odvzdušněný to je hned.
já bych to dal úkosem směrem k destičkám, pístky půjdou po namazání brzdovkou lépe nasadit. Určitě tam dej prachovky. Odvzdušněný to je hned.
Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
Schválená stříbrná milenka - MZ ETZ 150
taky si myslím že úkos směrem k deskám. Abychom si rozuměli na 100% tak tou užší vnitřní stranou=úkosem k deskám.
Ano,
dle mě to je náběh, aby se lépe nasadily pístky do třmenu. Ta nezkosená strana bude držet tlak brzdové kapaliny ve třmenu.
dle mě to je náběh, aby se lépe nasadily pístky do třmenu. Ta nezkosená strana bude držet tlak brzdové kapaliny ve třmenu.
Schválená červená milenka - MZ ETZ 150
díky právě že mě v prodejně borec tvrdil pravej opak. Aby pístky lépy vyjíždeli s třmenu tak úkosem k tělu třmenu. No snad na to přijdem... díky za reakci
Diky marty ale bohuzel to z obrazku nelze poznat.
Ale myslim si ze krouzky se maji nasadit "břitem" do vnitr a ukosem ven.. ale radeji si to necham od vas potvrdit
Ale myslim si ze krouzky se maji nasadit "břitem" do vnitr a ukosem ven.. ale radeji si to necham od vas potvrdit
No, před 14 dny jsem měl zrovna sundaný třmen, čistil jsem to, tak jsem se ti mohl podívat, teď se k tomu asi hned tak nedostanu... Ale myslím, že to píšeš správně...