filtr + převodovka MZ 251

Diskusní fórum pro příznivce motocyklů MZ
Odpovědět
Bodhan

filtr + převodovka MZ 251

Příspěvek od Bodhan »

Tak jsem projel prvních 150 km na mašině po koupi a zase tak v pohodě jak bylo naslibováno neni... :D Chtěl jsem vyčistit filtr vzduchu, ale ať dělám co dělám, nepřišel jsem na to jak se k němu dostat... Někdo nějakej nápad? Jdu hledat chytrou knížku, ale když jsem to viděl dneska, tak bych spíš potřeboval asi chytrou radu :D :D :D No a pak jedna tipovačka... Pouze a jen když jedu, ale uplně bez plynu, třeba z kopce, za autem... Tak kvalty 2,3,4 se občas stane že vypadnou... Nikdy se to nestalo za tahu, vždy jen když jede vlastní vahou... 5 jsem tam moc neměl a na 1 se mi to taky nestalo... Co by to mohlo bejt? Nějaký nápady, návrhy, strašení, ceny oprav, cokoli... :D :D :D Jinak normálně kvalt vrátím a jedu dál, pohoda... Jen to prostě asi jako není jak má být :D Díky za rady! :-)

Bodhan

Re: filtr + převodovka MZ 251

Příspěvek od Bodhan »

Tak už jen ta převodovka, u filtru vím kde byla chyba, díky moc! :-)

Majkl

Re: filtr + převodovka MZ 251

Příspěvek od Majkl »

Vadná aretace, řadícího kola, hnané hřídele, uložení hnaných hřídelů, zasouvací vidlice jsou vadné:

Tak zní rada z bible, no musíš to rozdělat, nejdřív bych šel asi po straně spojky, sundal ozubený kolo primáru, pod ním je aretace řazení, je tam pružina, možná jí tam nemáš vůbec a nebo je už unavená...

Odpovědět