Zdravím chlapi,
vyskytl se mi malý problém. Jedu si projížďku a najednou mi začla emka kuckat cukat a střílet do výfuku, tak jsem zastavil a koukal, jestli teče benzín a zkontroloval kabely od fajfky a tak nějak co jsem mohl. Nastartoval jsem a chytla hned, ale po zapnutí světel mi to chcípá, kucká a střílí do výfuku... Mám podezření na regulátor a rád bych vás poprosil o názory a rady... Předem dík za odpovědi..
zapnu světla a kucká a střílí do výfuku
zapnu světla a kucká a střílí do výfuku
MZ etz 251
Re: zapnu světla a kucká a střílí do výfuku
reglerem to asi nebude, baterku máš v cajku? změř kolik ti to dobíjí

Na sraz pojedu klidně i na Burgmanovi a nestydím se za to
baterka je nová, a při přidání plynu zastavuje na 13,7
MZ etz 251
tak to reglerem nebude, omrknul bych dráty u zapalování, občas se stane, že nějakej nemá dotek a může to dělat paseku. Bez světel je všechno v pohodě?

jj, bez světel jsem normálně dojel domu a nic to nedělalo..
MZ etz 251
to vypadá na volnej drát někde v okruhu na světla, co pak někde něco jinýho zkratuje

dobrá, hned zítra to zkouknu...ještě mi napadla jedna věc. u alternátoru mám několik spojů na kabelu (pájená) a z jednoho moc natěšenej nejsem, vykukuje ze stahovací bužírky oholený kabal a je možný,že nějaký vlákno je prasklý...ještě se chci zeptat, elektrikáří z práce by mi to udělali nový, ale prý bude lepší, když bych ten altík přinesl do práce...je těžký ho vymontovat?
MZ etz 251
koukam ze mas zase problemy,ani nevim jak si dopad po tom jak se ti zadrela motorka kdyz si jel na sraz na moravu.
mozna ,ze jsem ti to i rikal proc jsem zmenil ja zapalovani.protoze mi to delalo prave toto.kdyz byla baterka poradne nabita tak to bylo ok,ale po case to zas zaclo strilet,takze znova nabit,ty svetla berou moc a na cernou skrinku moc nezbyva.me tu nekdo poradil abych promeril kolik proudu mi bere ta cerna skrinka,ze musi brat 2 ampery a jestli bere mene tak je uz spatna.me brala mene tak jsem ji vyhodil a rozhodoval se pro nejake jine zapalovani.cau honza
mozna ,ze jsem ti to i rikal proc jsem zmenil ja zapalovani.protoze mi to delalo prave toto.kdyz byla baterka poradne nabita tak to bylo ok,ale po case to zas zaclo strilet,takze znova nabit,ty svetla berou moc a na cernou skrinku moc nezbyva.me tu nekdo poradil abych promeril kolik proudu mi bere ta cerna skrinka,ze musi brat 2 ampery a jestli bere mene tak je uz spatna.me brala mene tak jsem ji vyhodil a rozhodoval se pro nejake jine zapalovani.cau honza